fbpx

A legnaprakészebben a ProTour-átigazolásokról országúti fanatikusoknak

Az országúti világbajnokság idején általában felpörögnek az átigazolási hírek a profi kerékpársportban, s ennek kapcsán most egy olyan weboldalt ajánlanánk olvasóink figyelmébe – bár az országúti sport rajongói közül biztosan sokan a cqranking.com-on csüngenek – ahol a legegyszerűbben követhetjük nyomon a transzfereket.

Korábban itt a Bikemagon nem volt szokás naprakészen nyomon követni az átigazolási időszak történéseit a ProTourban, és idén sem kívánjuk teleszórni ilyenekkel az oldalt, kivéve a legnagyobb sztárokkal kapcsolatos információkat. Jó hír azonban a fanatikusoknak, hogy a CQrankingon szokás szerint ismét üzemel a Transfer Overview menüpont, ahol csapatokra bontva kísérhetjük figyelemmel a folyamatosan változó helyzetet.

Vajon a Quick Step-be tart Mark Cavendish? Mi lesz a Schleck testvérekkel, akik pályafutásuk legzaklatottabb szezonján vannak túl? Pippo Pozzato a Movistarnál folytatja? Elhagyja a Katyusát Joaquim Rodriguez? Komoly változások a Team Sky-nál? Fontos kérdések.

De megtudhatjuk, hogy erős Liquigas kontingens érkezik Vincenzo Nibalival az élen az Asztana csapatához, Alberto Contador egyik legfontosabb segitője, Dani Navarro a Cofidisbe távozik a Saxo Bankból, érkezik viszont cserébe az ír Nicolas Roche. Satöbbi, satöbbi…

A CQranking talán a leginkább mértékadó és a legnaprakészebb, frissebb ilyen oldal, nem csak a már tető alá hozott szerződések szempontjából, de a kérdőjellel megjelölt érkező vagy távozó versenyzők is megalapozott híreken alapulnak. Érdemes tehát böngészni, egészen az újév kezdetéig!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo