fbpx

ABUS Catena 6806 Reflective kerékpár lánczár

Az ABUS Catena 6806 egy jó ár-érték arányú láncos kerékpár lakat, ami jó választás azok számára, akik egy kedvező árú, közepes biztonsági szinttel rendelkező, rugalmas bicikli zárat keresnek. A fényvisszaverős borításnak köszönhetően jól megy a Lumino szettünkhöz és sötétben is jól látszódik, hogy a kerékpárunk le van zárva.

A láncos kerékpár lakat a legrégebben létező biztonsági megoldás a bicikli védelemre és a mai napig megállja a helyét. Az edzett lánc nehezen vágható el és gyakorlatilag bármilyen formát fel tud venni, szinte bárhol át tudjuk fűzni a kerékpárunkon és sokféle tárgyhoz hozzá tudjuk zárni. Az ABUS kínálatában a mai napig megtalálhatóak ezek a kerékpár lakatok, melyek között a Catena 6806 egy közepes – 6-os – biztonsági szinttel rendelkező darab, 85 cm-es hosszával a legtöbb tárgyhoz a városban odazárható, de elérhető 110 cm-es hosszal is. Az edzett láncszemek 6 mm vastag négyszögletű profilból állnak, melyeket nem könnyű átvágni, a zárszerkezetet megfúrás elleni védelemmel látták el, így biztos nem azt fogják támadni a tolvajok. Az ABUS az alacsony lopáskockázatú helyekre ajánlja a használatát és vagy olcsóbb kerékpárokat érdemes vele védeni egész napos lezárások esetén.

Az ABUS Catena 6806-ot egy vastag szövetborítással látták el, a zártestet pedig vastag műanyagborítás takarja, melyek megvédik a vázunkat a lánc okozta sérülésektől, és mivel többféle színben kapható, akár az ABUS fejvédőnkhöz passzoló színűt is választhatunk belőle, hogy teljes legyen a szett. A címben és a fotókon szereplő Reflective változat fényvisszaverős, amit ha a vázunkra, táskánkra tekerve vagy a csomagtartón szállítunk akkor javít a láthatóságunkon az autósok számára, emellett a sötétben is könnyen megtaláljuk a zárat a kerékpárunkon, sőt a tolvajok is már messziről látják, hogy a bringánk le van zárva.

Ajánlott fogyasztói ár: 16 580 Ft
További információkért kattints ide.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások