fbpx

Northwave Lightning kantáros nadrág

A Northwave válasza a leghidegebb téli napokra az új Lightning kantáros nadrág. A kiváló hőszigetelés mellett a Lightning fokozottan szél és vízálló, ennek ellenére relatíve vékony, rugalmas, pontosan illeszkedik, azaz nem hat vastag “sínadrágként”. A gyártó a nadrágot -10 és +5 közötti hőmérséklethez ajánlja, fokozott mozgásszabadsága révén akár versenyzéshez is alkalmas, mint például a téli időszakban megrendezett cyclocross futamokhoz!

teli_nadrag_korkep_104Egyre jobban belekóstolunk a csapadékos, zord időjárásba, így ha szeretett paripánk nem alszik “téli álmot”, szükségünk lesz egy eső és fagyos szelek ellen védő kerékpáros nadrágra. Szerintünk a téli kerékpáros nadrág esetében mindenképpen érdemes magas színvonalú alapanyagból készült kantáros modellt választani, lévén a kellemes közérzetet és kényelmet egyaránt ez a kialakítás nagy mértékben fokozza. A most bemutatott Northwave Lightning egyszerre biztosít a tömeghez és anyagvastagsághoz képest meglepően jó hőszigetelést, vízhatlanságot, ellenáll a szélnek, emellett rugalmas és mozgáskövető. A fejlett réteges alapanyag még az izzadtság elpárologtatását is lehetővé teszi. A magas technikai színvonal, a minőség és a várható tartósság bőven kompenzálja a Lightning-ért kiadott nagyobb összeget.

Verseny-orientált BioMap kialakítás

Verseny-orientált BioMap kialakítás

A Northwave kétségtelenül nem fukarkodik a fejlesztőkapacitással, amikor az adott használatra és funkcióra csúcsmodellt fejleszt! A Lightning téli kantáros nadrág számos innovatív technikát felvonultat, az idei Eurobike-on bemutatott újdonság a legfejlettebb K130 3D betétet alkalmazza, amely nemcsak különböző vastagsággal és szivacssűrűséggel rendelkezik, hanem egyben rugalmas is, tökéletesen lekövetve a láb mozgását. Felülete a test felől sima, így nem okoz kidörzsölést, és nem hátráltatja az izommunkát. Továbbá “lélegző” hatású, a testnedvességet elvezeti, még a hosszú nyeregben töltött órák után friss érzetet kelt. A Northwave K130 3D betét csodálatos kényelem mellett teljes mozgásszabadságot biztosít, egyértelműen a ma elérhető egyik legfejlettebb típus – és nemcsak az olasz ruházati specialista kínálatában.

[divider scroll_text=””]
A kiváló betét távolról sem meríti ki a Lightning „tudományát”. Az olasz gyártó által kifejlesztett, a versenysport igényeit szem előtt tartó Biomap kialakítás a kerékpáron elfoglalt testhelyzetben pontos illeszkedést tesz lehetővé, amelyben „partner” a háromrétegű, két irányba elasztikus mikroszálas M.I.T.I. Thermodream® technikai alapanyag. A szabás számtalan panelelemet alkalmaz, minden területen a megfelelő irányú elasztikusságot biztosítva. Ezen kvalitások már eleve professzionális téli kerékpáros nadrággá avatják a Lightning nadrágmodellt!

Széles, elasztikus bokazáródás, könnyen járó cipzár az egyszerű öltözködés érdekében...

Széles, elasztikus bokazáródás, könnyen járó cipzár az egyszerű öltözködés érdekében…

Erre jön még a fokozott hőszigetelő tulajdonság. Az olasz gyártó eme téli új nadrágja egyedülállóan puha és meleg viselet, többórás folyamatos kerékpározás során is kényelmes. Emellett megfelelő víz- és szélállóságot is biztosít, köszönhetően a rugalmas H2O Flex membránnak, amely akár 10.000 mm vízoszlopnak és ellenáll. A membrán természetesen követi az anyag rugalmasságát és illeszkedését.

[divider scroll_text=””]
A széles, hálós kialakítású kantár és felső hátrészen fokozza az izzadtságelvezetést, egyben megakadályozva a csúszkálást. Elől fokozottan elasztikus alapanyagban folytatódik, amely pontosan leköveti a kulcscsont és a mellkas vonalait. Lent a bokarész 4,5 cm elasztikus szegélye a finoman járó cipzárral kiegészítve biztosítja a stabilitást és pontos illeszkedést, egyben segítve a könnyű fel- és levételt. A fényvisszaverő elemek elengedhetetlenek egy hűvös időjárásban viselt kerékpáros nadrág esetében, lévén a téli rövidebb nappalok és kedvezőtlen fényviszonyok közt hatékonyan fokozzák a láthatóságot. Ennek szolgálatában a Lightning a szár hátsó oldalán két méretes fényvisszaverő elemet kapott.

A test felől sima felületű szivacsbetét

A test felől sima felületű szivacsbetét, alább a megannyi magas szintű megoldás!

[divider scroll_text=””]
A versenyorientált szabásnak és a fokozott rugalmasságnak köszönhetően a Lightning kantáros téli nadrág ideális a szezonális cyclocross futamokhoz. Hőszigetelő képességéhez képest rendkívül könnyű, páratlan mozgásszabadságot biztosít, továbbá előre dőlt testhelyzet mellett nyújtja a legjobb védelmet és kényelmet. A ma elérhető legfejlettebb betéttechnológia, a magas szintű szellőzés és a fokozott víz- és szélállóság pedig a felkészüléshez szükséges hosszú téli edzések során jelent megváltást. Az új Lightning egyértelműen professzionális ruhadarab, szerencsés, aki már idén télen már ebben róhatja az utakat és a versenypályákat!

teli_nadrag_korkep_102Jellemzők:

  • -10 °C-ig ajánlott professzionális téli nadrág
  • verseny-orientált BioMap kialakítás
  • maximális mozgásszabadság mellett garantálja a tökéletes víz- és szélvédelmet
  • háromrétegű mikroszálas M.I.T.I. Thermodream® technikai alapanyag
  • maximális hőszigetelés a lehető legalacsonyabb tömeg mellet
  • szél- és vízhatlan H2O Flex membrán
  • 10.000 mm-ig vízálló
  • K130 3D előre formázott, „lélegző” betét
  • sima belső felület, kényelem és páratlan mozgásszabadság
  • szellőzést biztosító többrétegű és sűrűségű szivacsozás
  • széles hálós kantár elasztikus elemmel kiegészítve
  • ugyancsak széles, elasztikus bokazáródás a pontos illeszkedésért
  • könnyen járó cipzár az egyszerű öltözködés érdekében
  • fényvisszaverő nyomatok a biztonságért

Ajánlott fogyasztó ár: 52 990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo