fbpx

Átadták a Haibike kerékpárokat a világbajnokságra készülő X2S Teamnek

A német Haibike kerékpárok magyar forgalmazója, a Velodream Kft. átadta a nyári tereptriatlon világbajnokságra készülő X2S TEAM csapatnak azokat a csapatkerékpárokat, melyekkel a versenyzők a VB mellett számos nemzetközi és hazai versenyen állnak majd rajthoz.

x2s-haibike-bringaexpo-2013-kiallitason_1600_5

A Velodream Kft. képviseltében Dózsa Gábor – aki maga is Ironman és tereptriatlonista – értékelte az elmúlt évek munkáját és az idei terveket, lehetőségeket. Személyesen adta át Poór Brigitta U23 tereptriatlon világbajnok számára a cég gratulációját és jókívánságait a Haibike kerékpár mellé.

A csapat további két tagja kapta meg a csapatkerékpárt: Mester Bálint többszörös magyar bajnok és nemzetközi versenyek dobogós helyezettje valamint Tóth Viktor a X2S Haibike TEAM vezetője, korosztályos Európa-bajnoki dobogós helyezett.

A X2S Haibike TEAM versenyzői 2013-ban a Haibike Light SL 29 kerékpárral indulnak a versenyeken – elsősorban XTERRA, tereptriatlon, terepduatlon és MTB maraton eseményeken, amelyek közül kiemelt jelentőségűek az XTERRA világkupa futamok, az ITU tereptriatlon VB és az ETU tereptriatlon EB, valamint a hazai X2S futamok.

Haibike Light SL 29 adatlap:

váz: UD Carbon, Advanced Multiformimg Technology, 29″
villa: Rock Shox Recon Gold 100 mm
meghajtás: Shimano XT 2×10
fék: Magura MT 180 mm
kiegészítők: XLC, DT Swiss, FSA, Selle Italia

Forrás: terepsport.hu
Fotó: X2S Team

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo