fbpx

Topeak Aero Wedge iGlow világító nyeregtáska

A nemrég bemutatott többfunkciós integrált fejvédő után ismét egy integrált, célként a biztonság és a praktikusság egyesítését maga elé tűző hasznos kerékpáros kiegészítőt mutatunk be a neves külföldi gyártótól, a Topeaktól.

aerowedge_iglow_mnt_1213_5

A Topeak termékek tervezése során a funkcionalitás valamint ergonómiai tényezők mellett nagy hangsúly kerül a biztonságra is. A Topeak ennek szellemében alkotta meg a már meglévő világítással kiegészített termékének egy újabb változatát, az Aero Wedge iGlow-t. A DeFender™ iGlow és MiniRocket iGlow sárvédő és pumpa különleges fényforrásaiknak köszönhetően nagyban növelik a kerékpáros láthatóságát sötétben, illetve korlátozott fény viszonyok között. Kiegészítve az Aero Wedge iGlow-val, teljes helyzetfény-kollekcióval tekerhetünk hajnalban vagy sötétedés után.

aerowedge_iglow_1213

Az Aero Wedge iGlow egy aerodinamikus, pehelysúlyú nyeregtáska, integrált világító szállal, amely növeli a láthatóságot, és fokozza a kerékpáros biztonságát. A beépített szuper fényes optikai szál, 0,5 W teljesítményű, és az előírásoknak megfelelően piros fényűt bocsájt ki. Rögzítése a Topeak QuickClick rendszerével történik, amelyhez további konzolok vásárolhatóak, így több kerékpár használata esetén egyszerűen áttehetőek.

aerowedge_iglow_mnt_1213_1

Főbb tulajdonságai:
– Űrtartalom: 0,8 l
– Alapanyag: 1000D nylon
– Fényforrás: 0,5 W 1 Led
– Elem: CR2032 x 2 db
– Üzemmód: folytonos, villogó
– Üzemidő: 50 / 100 óra
– Méret: 15 x 5,5 x 15 cm
– Súly: 98 g

Javasolt fogyasztói ár:: 13.800.- HUF

További információ a forgalmazó honlapján.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo