fbpx

Nézd a Cape Epic-et élőben a SportKlubon a Bikemaggal!

Vasárnap két órás élő televíziós közvetítésben követhetjük a Dél-Afrika varázslatos tájain zajló egyhetes mountain bike maraton, a Cape Epic végkifejletét!

cape_epic2014_5etap_hynek_peloton copyA műsor az RTL SportKlub csatornáján kerül adásba 9:45-től 11:45-ig, az előző napi szakasz szokásos összefoglalóját követően (szombaton 11:05 és 11:35 között látható összefoglaló az 5. etapról). Szakkommentátorként Léderer Ákost a Bikemag részéről Takács Tamás segíti majd információkkal.

Az idei Cape Epic eddig kiszámíthatatlanul alakul, folyamatosan estek ki vagy jártak szerencsétlenül nagy esélyesek, az összetettet a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt mutató Robert Mennen és Kristian Hynek vezetik, mondhatni megnyugtató előnnyel. A talán leghíresebb Epic-menőnek, a svájci Christoph Sausernek azonban igaza van: “Ha arra gondolsz, hogy veszíteni fogsz, akkor veszíteni fogsz…”

Tehát mindenképpen nagy küzdelemre számíthatunk, ráadásul a szakaszsikerért is ádáz harc folyik majd, s talán előkerülnek olyanok, akik eddig meghúzták magukat, például Fluckiger és Fanger, a BMC-s duó, vagy a rövid etapon a világbajnok Schurter is jó eséllyel indul dél-afrikai párjával Philip Buys-szal.

Nézzük együtt!

Cape Epic, az ötödik szakasz összefoglalója

Cape Epic, a negyedik szakasz összefoglalója

Cape Epic, a harmadik szakasz összefoglalója

Cape Epic, a második szakasz összefoglalója

Cape Epic, az első szakasz összefoglalója

Cape Epic a prológ összefoglalója

Cape Epic beharangozó az esélyesekkel és a szakaszokkal

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo