fbpx

Specialized Sierra hölgyek számára tervezett fejvédő

A Specialized bukósisakok idestova 3 évtizede nyújtanak kiváló kényelmet és szellőzést, független tesztekkel alátámasztott biztonságot. A mountain bike forradalmat elindító kaliforniai mamutcég a ruházati és kiegészítő termékek tervezése során kizárólag magas szintű technológia megoldásokat alkalmaz, így még ha a Sierra bukósisak modell nem számít prémium modellnek a Specialized fejvédő kínálatban, a technológiai színvonal, a kényelem, a biztonság, illetve a szellőzés tekintetében más gyártók csúcsmodelljeit is megszégyeníti.

sierra_2A Sierra hölgyek számára tervezett modell, így a gyártó figyelt a hajviselethez legjobban passzoló hátsó kialakításra, a fejméret szerinti belső párnázásra, illetve a külső dizájnra. Szerencsére ez nem kizárólag a „lányos” színek alkalmazását jelenti, hanem inkább egy érdekes grafikai stílust, amely valóban feminin-jellegű, de mégsem elcsépelt.

sierra_4A dizájn és formai kialakítás még nem minden: a „high-end” technológiai lista a HeadSet S, mikroállításos, praktikusan és villámgyorsan kezelhető Speed-Dial rögzítőrendszerrel sem ér véget: a kedvező árcédula mellett jár hozzá négydimenziós szellőzőrendszer, amely nemcsak hosszirányban, de oldalról, felülről és hátulról is biztosítja a belső légáramlást. Természetesen a sisakszerkezet a legfejlettebb In-mould eljárással készül, alapanyaga ugyanúgy EPS hab, mint a felső kategóriás modelleknél. Lebomlásra nem hajlamos tartós megoldás, így sokáig élvezhetjük a Sierra kényelmét és biztonságát. Az ugyancsak kényelmes, széles pántok természetesen tökéletesen illeszkednek, az összekötőcsat is egyszerűen, gyorsan állítható tárcsás rendszerű. Napellenzője lecsatolható, hátul fényvisszaverő díszítést is kapott, így – habár elsősorban terephasználatra tervezték – országúti üzemmódra is ajánlható.

A Sierra az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező fejvédő a piacon – nem csak a hölgyeknek szánt vonalon, hanem ez általánosságban is igaz. Majdnem mindent tud, amit a Specialized prémium modellek, mindazonáltal lényegesen többet, mint más gyártók hasonló árfekvésű modelljei. Kényelmes viselet kiváló szellőzéssel, gyors, pontos beállítórendszerrel, megjelenése klasszikus, nem túl hivalkodó. Méltán népszerű a Specialized bukópalettáján!

sierra_6

sierra_3Jellemzők:

 • uni-méret (One-size system) sokféle méretű fejjel kompatibilis
 • általános, terep és aszfaltos kerékpározáshoz alkalmas modell
 • Headset S, fejméretállító rendszer mikroreteszelésű tekerőgombbal a kényelem és biztonság érdekében
 • négydimenziós szellőzőrendszer (hosszant, oldalról, hátulról, felülről)
 • EPS hab alapanyag
 • In-mold héjszerkezet az erősség, és a súlycsökkentés érdekében
 • Mega Mouthport első légnyílásokat
 • In-Line Vents felső légnyílásokat
 • Deep Internal légvezetést
 • Rear Exhaust Ports hátsó kivezetést
 • fényvisszaverős hevederek a még jobb láthatóság érdekében
 • könnyen kezelhető tárcsás pántállítók
 • szabadalmaztatott clip-on napellenzővel
 • megfelel egy vagy több sisakokra vonatkozó biztonsági szabványnak: CPSC, SNELL B-90A, CE, és AS/NZS

[divider scroll_text=”Specialized Sierra”]

Tömeg: 330 g

Színválaszték: több színben is, érdeklődj a kereskedésekben

Méret: unisize 54-62 cm (ha ennél nagyobb fejed van, akkor válaszd a Specialized Max modellt!)

Javasolt fogyasztói ára: 15.700.- Ft

További információ a forgalmazó honlapján

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo