fbpx

RACKTIME Travel-it kétrészes kerékpáros táska

racktime_travelit_7Az 1988-ban alapított német Racktime a kerékpáros táskák, illetve egyéb kerékpáros szállítási eszközök specialistája. Termékeik segítségével majdnem bármit szállíthatsz kerékpárodon, sok időt és költséget takarítva meg a mindennapi feladok elvégzése során. A Racktime termékek használata rendkívül praktikus, a hangsúly a funkcionalitáson van, emellett természetesen a táskák és csomagtartók megjelenésére sem lehet panasz.

Rengeteg lehetőség nyílik meg előtted, ha egy strapabíró kerékpárt szállítási feladatokra fogsz be. A bevásárláshoz nem kell többé gépjárművet vagy tömegközlekedést használni, de még a gyerekeket is egy szempillantás alatt elröpítheted az oviba, vagy akár a kutyát az állatorvoshoz. A lehetőségek száma közel végtelen, a Racktime pedig minden feladathoz kínál valamilyen praktikus megoldást.

racktime_travelit_1A racktime_travelit_6Travel-it például két darab, egyenként 23 literes űrtartalmú, rendkívül esztétikus és praktikusan használható hátsó vagy első csomagtartóra szerelhető táskamodell, és csak egy a több száz típusból a világhírű német karékpáros táskaspecialista kínálatában. Ha pedig nem elegendő a 23 literes méret, akkor a lehajtható oldaltáskával tovább bővíthető. Katmanduba indulsz vagy csak a szomszédba, a Travel-it legyen mindig a kerékpáron!

Számos innovatív ötlet teszi a Racktime Travel-it modellt klasszikussá mind a túrázók, mind a kerékpáros közlekedők számára. Az integrált esővédő mindent szárazon tart, a különböző rekeszekbe minden cucc praktikus elrendezhető, az ORTLIEB QL1 rögzítőrendszerrel pedig a táska könnyedén a kerékpárra rögzíthető, leszerelhető. A Travel-it „tudásához” és minőségéhez képest az ár sem vészes – strapabíró, tartós darab, a befektetés bőven megtérül. Moduláris rendszerű, kihajtható oldalzsákot is kapunk, illetve ott a szetthez tartozó első csomagtartóra szerelhető változat és kormánytáska. A Racktime számos egyéb kiegészítőt is kínál, például a speciális „gumipók” segítségével méretes tárgyak is rögzíthetők a táskákhoz. A külső zsebek valóban jól kitaláltak, a felhasználók rendre ezt a tulajdonságot emelik ki véleményükben.

racktime_travelit_5
A kerékpárról leszállva néhány másodperc múlva már kezünkben vihetjük a Travel-it táskát köszönhetően a világ legjobb táskarögzítő rendszerének, a Ortlieb QL1-nek. A Racktime termékek több Eurobike Awards díjat bezsebeltek az évek során, bizonyítva az innovációs értéket és a kiváló működést.

racktime_travelit_2Jellemzők:

  • többféle színben elérhető
  • QL1 rögzítőrendszer
  • X-tension kihajtható oldalzseb
  • hálós első zsebek
  • esőborítás
  • 3M fényvisszaverők
  • 1900 grammos tömeg
  • 46x34x16 cm méret
  • 2×23 literes űrtartalom

[divider scroll_text=”RACKTIME Travel-it”]

Ajánlott fogyasztói ár: 40.350.- Ft

Bikestore24.hu ár: 32.800.- Ft

További információ a webshop honlapján

Első csomagtartóra szerelhető változat itt található

A Racktime márkáról és termékekről megjelent cikk itt található

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo