fbpx

RACKTIME Shop-it kerékpáros bevásárló táska

Szeretnél egy olyan bevásárló táskát, amely egy pillanat alatt a kerékpárra rögzíthető, akár előre, akár a nyereg mögé? Bevásárláskor a válladon van, a kerékpáron pedig rendkívül stabil és rezgésmentes? A Racktime szabadalmaztatott és az egész kerékpáriparban elterjedt Snap-it rögzítésrendszerének köszönhetően pont egy ilyen praktikus táskamodellt mutatunk be számotokra!

racktime_shopit_9

A Racktime Shop-it telepakolása egyszerű: az teteje teljes hosszában húzózárral nyitható, csukható, emellett a vízhatlanság is biztosított. A Shop-it ellenálló technikai szövet alapanyagot alkalmaz, így a vízhatlanság is biztosított, a táska strapabíró, tartós darab. Már csak hab a tortán a színválaszték, köztük meglepően elegáns változatok is kaphatók.

racktime_shopit_4Az 1988-ban alapított német Racktime a kerékpáros táskák, illetve egyéb kerékpáros szállítási eszközök specialistája. Termékeik segítségével majdnem bármit szállíthatsz kerékpárodon, sok időt és költséget takarítva meg a mindennapi feladok elvégzése során. A Racktime termékek használata rendkívül praktikus, a hangsúly a funkcionalitáson van, emellett természetesen a táskák és csomagtartók megjelenésére sem lehet panasz. Például a bevásárláshoz nem kell többé gépjárművet vagy tömegközlekedést használni, a lehetőségek száma közel végtelen, a Racktime pedig minden feladathoz kínál valamilyen praktikus megoldást.

racktime_shopit_6Számos innovatív ötlet avatja a Racktime Shop-it modellt a legjobban használható kerékpáros bevásárló táskává. 20 literes űrtartalma a legtöbb “kisbevásárláshoz” elegendő, ha mégsem, ugyanarra a Snap-it rögzítő rendszerre további nagyobb méretű táskák is csatlakoztathatók. A Racktime számos egyéb kiegészítőt kínál, például a speciális „gumipók” segítségével méretes tárgyak is rögzíthetők a csomagtartóhoz, illetve táskához. A Shop-it belső zsebek jól kitaláltak, a felhasználók rendre ezt a tulajdonságot is kiemelik véleményükben.

racktime_shopit_2

Jellemzők:
nagy párnázott fő rekesz
szövet lezárás húzózsinórral
belső cipzáras zseb levehető párnázott füllel
3M fényvisszaverők
690 grammos tömeg
24 x 39 x 34 cm méret
20 literes űrtartalom

[divider scroll_text=”RACKTIME Shop-it”]

racktime_shopit_5Ajánlott fogyasztói ár: 21.350.- Ft

Bikestore24.hu ár: 18.300.- Ft

További információ a webshop honlapján

A Racktime márkáról és termékekről megjelent cikk itt található
[divider scroll_text=”RACKTIME Shop-it”]

racktime_shopit_3

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo