fbpx

NORTHWAVE HUSKY LOBSTER téli kerékpáros kesztyű

 

A NORTHWAVE HUSKY LOBSTER extra védelmet nyújtó téli kesztyű víz- és szélálló kivitellel. A csuklónál tökéletesen zárt, így sem a nedvesség, sem a hideg levegő nem juthat a belsőbe. Az Eurotex® membránnal ellátott Primaloft® alapanyag 10x vékonyabb mint az általános síkesztyűkben alkalmazott bélés, mégis melegebb, és az izzadságot is elvezeti a kesztyű belsejéből. A biztonságot és az ergonómiát a kézháton lévő fényvisszaverő betétek, illetve a szilikon csúszásgátló ujjbetétek fokozzák.
northwave_husky_lobster_4
northwave_husky_lobster_3A NORTHWAVE HUSKY LOBSTER az egyik legmelegebb kesztyűmodell az olasz márka kínálatában, igazán hideg, téli időjáráshoz való. Az általános, kemény fagyokra tervezett kesztyűkkel szemben a vékonyabb, de ennek ellenére melegebb bélésnek, illetve a csúszásgátló ujjbevonatoknak köszönhetően megfelelő kerékpárkezelést tesz lehetővé, amely a téli utakon különösen fontos. Habár nem éppen filléres darab, ráadásul a Kárpát-medencében az év viszonylag kevés napján van rá szükség, az egész évben kerékpáron közlekedők, edzők számára a rendkívül fagyos, szeles napokon szabályosan életmentő lehet. A végtagokban fellépő fagyveszélyt nem lehet félvállról venni: a menetszél miatt az ujjak hamar kihűlnek, így egy megfelelő kerékpáros kesztyű nélkül maradandó sérülésekkel és egyéb egészségügyi problémákkal kell szembe nézni.

Az olasz kerékpáros ruházati specialista mindent elkövet annak érdekében, hogy ezeket a sérüléseket elkerülhessük, a széles Northwave palettán kínált professzionális minőségű téli darabokat nagy megelégedéssel használják mind a versenyzők, mind a kerékpáron közlekedők. Gondoljunk bele: például Skandináviában is sokan használnak kerékpárt a téli évszakban, és az északi versenyzőknek is valahogy fel kell készülni a versenyszezonra!
[divider scroll_text=”HUSKY LOBSTER”]
northwave_husky_lobster_2Jellemzők:

  • extra védelmet nyújtó téli kesztyű, víz- és szélálló kivitelben
  • Eurotex® membránnal ellátott Primaloft® bélés – vékony de mégis rendkívül jól szigetel
  • megerősített hüvelykujj-szigetelés
  • SuperDry alapanyaggal csuklónál
  • tökéletesen zárt
  • kézháton fényvisszaverő betétek
  • S-XXL méretben kapható

Ajánlott fogyasztói ár: 18.490 Ft
További információ a forgalmazó honlapján

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo