fbpx

Cube AMS nadrág és öv nemcsak márkafanatikusoknak!

A hazánkban rendkívül népszerű Cube márka a kerékpárok és kiegészítők mellett rendkívül széles ruházati termékkínálattal is rendelkezik. Természetesen a fő cél a márkahűség és -image erősítése, de ebben az esetben valóban kreatív, modern dizájnnal párosul a marketingtevékenység, így termékeik akár nem Cube tulajdonosok számára is ajánlhatók. Jelen bemutatónkban egy all mountain felhasználásra tervezett short és egy bármilyen nadrághoz passzoló öv szerepel, az utóbbi színválasztékával üde színfolt a kínálatban!

cube_ams_naci_6A legtöbb Cube ruházati termék adott felhasználási körhöz tervezett, speciális típus: azaz külön kollekciók állnak rendelkezésre országúti kerékpározáshoz, városi vagy általános közlekedéshez, MTB-hez vagy akár extrém kerékpározáshoz. Talán itt nyomjunk egy „pauzét”, és nézzük meg, hogy pontosan mi a ruházati választékuk szerkezete. A Cube a következő kategóriákat hozta létre:

 • ACTION TEAM (csapatfelszerelés extrém kerékpározáshoz endurótól freeride-ig)
 • ACCESSOIRES SERIES (kiegészítők sorozat)
 • AFTER RACE SERIES (verseny utáni sorozat)
 • AM SERIES (all mountain sorozat)
 • BASELAYER (alulöltözet)
 • BLACKLINE (elegáns országúti)
 • BLACK ZERO (elegáns országúti elit)
 • CAP SERIES (sapkasorozat)
 • JUNIOR
 • MOTION LINE (közlekedés sorozat)
 • SOCK SERIES (zokni sorozat)
 • TEAMLINE (csapatfelszerelés)
 • WORK SERIES (sorozat szerelők számára)

cube_ov_1

cube_ams_naci_3Minden sorozatnak van egy jól körülhatárolt koncepciója, megannyi termékkel megtömve. A színválaszték sem lebecsülendő, amit a jelen bemutatóban szereplő öv esetében jól látható, de az AMS „gatyából” is több szín és dizájn áll rendelkezésre. Érdemes tehát felkeresni egy jófajta Cube szakkereskedést, ahol kiválasztható a szívünkhöz és ízlésünkhöz legközelebb álló modell!

A Cube AMS nadrág természetesen rendkívül ellenálló, fejlett technikai alapanyagból készül, szabása kerékpározáshoz optimalizált, számos olyan részletmegoldással, amely montizás során praktikus. Ilyen a számos kisebb zseb – persze olyan helyen, ahol nem akadályoz, és könnyen hozzáférhető – vagy például a szellőzést biztosító nyílások hálós bélés kiegészítve. Véd a szél és a hideg ellen, de meleg időjárásban is egyaránt használható. Igazi mindenes, ideális az eposzi hosszúságú terepkalandokhoz!

A praktikus és divatos Cube öv a „kiegészítők” sorozatban található, fém csatján diszkréten szerepel a cég gumírozott logója, de ettől még nem Cube tulajdonosok is nyugodtan viselhetik. Rengeteg színben elérhető, majdnem bármilyen nadrághoz ideális kiegészítő. 1200 mm hosszú és 40 mm széles, fokozatmentesen rögzíthető, az öv technikai poliészter alapanyagú, amely könnyű, erős és ellenálló.

cube_ov_2


Ajánlott fogyasztói árak:

 • Cube AMS nadrág, all mountain sorozat: 17.990 Ft
 • Cube öv többféle színben 8.990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján. Az adott modelleket pedig itt találod.

[divider scroll_text=”Cube AMS ruházat”]

Cube márkatörténet:

A Cube kerékpárgyárat Marcus Pürner 1993-ban alapította Németországban, egy mindössze 50 m²-es helységben. Mára a termelési terület 20.000 m²-re nőtt, a Cube kerékpárok 34 országban kaphatóak. A dinamikus fejlődés ellenére még mindig a bajor Alpokban fekvő Waldershofban folyik a kerékpárok gyártása, tesztelése illetve összeszerelése. A cég hitvallása szerint közönséges kerékpárokat bármely cég tud gyártani, de ez nem a Cube stílusa. A bringák tervezését az elhivatottság és a versenysportban szerzett tapasztalat motiválja. Törekszenek arra, hogy mindig a felhasználási stílusnak és a felhasználói célcsoportnak leginkább megfelelő geometriát, alkatrészeket, illetve részletmegoldásokat alkalmazzák. A prototípusokat laborban és a gyakorlatban egyaránt kemény próbatételnek vetik alá. A Cube több kerékpáros csapatot is támogat, ezek közül kiemelkedik a fiatal versenyzőkből álló CUBE BIKE Junior Team. Itt nagy hangsúlyt fektetnek a doppingmentes sportszemlélet kialakítására, és az eszerint gondolkodó utánpótlás kinevelésére. A Cube számos versenysorozat és rendezvény támogatója, mint például a CUBE Action Team Enduro World Series. A Cube kerékpárok kiválóan szerepelnek a nemzetközi összehasonlító tesztekben: mind országúti, mint MTB modelljeik több országban megkapták az „Év kerékpárja” díjat. A Cube a sikereket részben a csúcstechnológiát alkalmazó tervezésnek (Frame Save System), a lelkiismeretes összeszerelésnek (minőségbiztosításnak), illetve a rigorózus tesztelésnek (DIN Plus quality and safety controls) tulajdonítja.

cube_ams_naci_5

 

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo