fbpx

Catlike Leaf MTB fejvédő

A Catlike idestova két évtizede kínál kiváló kerékpáros fejvédőket egyedi, minden más gyártótól eltérő dizájnnal. Habár a spanyol sisakgyártó nem a legrégebbi szereplő ebben a piaci szegmensben, szégyenkezésre semmi okuk nem lehet, hiszen például Whisper csúcsmodelljükkel Alehandro Valverde Vueltát, Nairo Quintana Girót, Thor Hushovd és Rui Costa országúti vb mezőnyversenyt, Samual Sanchez olimpiai aranyat, Julien Absalon pedig MTB CC mind vb-címet, mind olimpiai aranyt nyert. És a sor még folytatható a bemutató terjedelmének végéig! Ha a Team Movistar, az Orbea MTB és az egykori Cervelo, Euskaltel, illetve Phonak profi kerekeseinek a Catlike bukók megfelelnek, akkor valószínűleg mi sem fogunk csalódni bennük!

catlike_leaf_1

A legnépszerűbb modelljük a már-már klasszikusnak számító Whisper idestova 8 éve (!) van a termékpalettán, amely ritkaság ebben a piaci szegmensben. Vitán felül áll, hogy a profi mezőny egyik legkarakteresebb sisakját tisztelhetjük benne. A Leaf sok szempontból a klasszikus országúti modell shilddel ellátott MTB használatra optimalizált változata, megerősített védelemmel, a szakágra specifikus szellőzéssel. Számos Catlike által szabadalmaztatott technikai megoldást felvonultat, szerepel benne az LNP tarkóvédelem is. Kedvező árának köszönhetően több neves szakmai elismerésekben részesült, mint például a legjobb ár/érték arányt felmutató MTB fejvédő cím a német Mountain Bike magazintól.

catlike_3

A Catlike beállítórendszer neve MPS (Multi Positioning System), különlegessége, hogy a hátsó két „pogácsa” pozíciója nemcsak vízszintes, hanem függőleges irányban is állítható. Előny például, hogy a hölgyek copfja pedig kifér a rendszer felett. A DUAL FLOW szellőzőtechnológia 23 szellőzőnyílással biztosítja a tökéletes szellőzést: nem is szükséges ennél több nyílás, a hangsúly a levegő hatékony belső elvezetésén van. Ez egyben a sisak biztonságát is fokozza, amely keményebb MTB felhasználás esetén mindenképpen fontos tényező. Természetesen bogárhálóval ellátott modell, a shild pedig tetszőleges szögben dönthető.

Többféle színben is elérhető...

Többféle színben is elérhető…

A Catlike Leaf megerősített kialakításának köszönhetően akár all mountain vagy enduro felhasználásra is ajánlott, illetve színben és formájában passzoló szemüveget is választhatunk hozzá a gyártó kínálatából. Több színben is elérhető.

Specifikácók:

DUAL FLOW technológia 23 szellőzőnyílás a tökéletes szellőzésért

IN-MOLD technológia nagy szilárdságú kötés a külső borítás és a Styropor test között

MPS (Multi Positioning System)

szögben dönthető és levehető shild

integrált bogárháló

meglepően alacsony tömeg (280 g)

[divider scroll_text=”Cateye Leaf”]

Ajánlott fogyasztói ár: 25.990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

catlike_7

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo