fbpx

Busch&Müller Ixon Pure elemes/akkus fényszóró

A B&M számos kiváló kerékpár-világítást szolgáló megoldást kínál, ami el is várható a nagy múltra visszatekintő német specialistától. Méretéhez és elemes energiaforrásához képest meglepő fényerővel rendelkező modell az IXON Pure, a korábbi, jól bevált és közkedvelt Pure család részeként többféle energiaellátás-csomaggal rendelkező változat.

B&M_ixon_lux_2A tölthető elemes megoldást ne vessük el rögtön a számos beépített akkus megoldást láttán: lemerülés esetén bármikor behelyettesíthető akár tölthető, akár alkáli ceruzaelem a működés folytatásához! A Busch&Muller IXON Pure első lámpa a lencse mögött közvetlenül elhelyezett LED-nek köszönhetően szuper erős fényt bocsájt ki. A 10-25 lux fényteljesítménynek köszönhetően városban kiváló szolgálatot tesz a mindennapi közlekedés és ingázás során.A lencserendszer sajátossága, hogy kétszer szélesebben a hagyományos kerékpáros első lámpákhoz viszonyítva, illetve rendkívül homogén módon világítja meg az utat. A LED-IQ akár 100.000 órás élettartammal rendelkezik, a 3 db ceruzaelem méretű akku pedig 2100 mAh teljesítményű, és nincs memóriahatása, ami megrövidítené az élettartamot.

A körbefutó gumi perem ütközésvédő, elöl pedig blendevédő funkciójú. A kormányra szerelhető konzolra pillanatok alatt felpattintható vagy levehető, ami hasznos, ha a kerékpárt magára hagyjuk. Így akár kesztyűben is könnyedén felszerelhető, illetve kapcsolható. Tartozék töltő, akkuk, és a B&M-től már megszokott minőség teszik kihagyhatatlan biztonsági elemévé a kerékpárnak. Töltöttségmutató és német minőségi tanúsítvány már csak hab a tortán!

B&M_ixon_lux_1

B&M_ixon_lux_3Jellemzők:

  • nagyon jó egyenes megvilágítás (több mint 25 lux)
  • hálózati rész, töltőkábel és akkuk Nr. 194LA
  • az IXON Pure család több változata is létezik: beépített akkus, USB töltős, stb
  • német márka, ennek megfelelő kidolgozás, tartósság és minőség
  • tömeg: 100 gramm

Bikestore24.hu ár: 10.350.- Ft

További információ a webshop honlapján

B&M_ixon_lux_4

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo