fbpx

BikeFun ROUTER TOUCH telefon/GPS tartó kormányra

merida_okostelefon_tartó_1A BikeFun ROUTER TOUCH tartó kiváló eszköz arra, hogy a szeretett okostelefonod mindig veled legyen. A praktikus tartót a kormányra szerelheted, így bringázás közben számos okostelefon-szolgáltatást használhatsz, mint pl. a GPS-t, ami hosszú túrákon főleg hasznos lehet.

A BikeFun ROUTER TOUCH-hoz szerszám nélkül rögzíthető műanyag bilincs tartozik, a tok a konzolról külön is levehető, így az mindig a kormányon maradhat, akkor is ha a telefon mégis a zsebben vagy a hátizsákban pihen. A 600D EVA merev szivacsozás megfelelő rezgésvédelmet biztosít, hogy megóvja a készüléket még terepkerékpározás során is. A TPU kijelző-védő érintőképernyő-kompatibilis.

A tok mérete 15,5×10 cm, amely a legtöbb ma forgalomban lévő GPS-szel rendelkező okostelefonhoz jól passzol, akár az 5 colos kijelzővel rendelkezők is elférnek benne. Tépőzáras záródást találunk felül, alul kisebb, szintén tépőzáras nyílás jár a kábelnek. A tok használatával nem kell lemondanod kedvenc alkalmazásod, navigációs programod használatáról kerékpározás közben sem!

[divider scroll_text=”BikeFun ROUTER TOUCH”]

Javasolt fogyasztói ára: 4.990.- Ft

További információ a forgalmazó honlapján

BikeFun fekvo szines szlogen

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo