fbpx

Velotech 16 chip ledes első lámpa

A sötét hónapokban a kerékpározás elmaradhatatlan kelléke egy jó lámpa, még városi használat mellet is a biztonságunk érdekében fontos, hogy elöl-hátul fel legyünk szerelve egy jól világító darabbal. A Velotech 16 chip ledes első lámpája a városi közlekedéshez nyújt elegendő fényerőt mindenki számára elérhető áron.

A Velotech számos lámpát gyárt különféle felhasználási módokra a terephasználattól kezdve a városi felhasználásig, a 16 chip ledes első lámpája az utóbbi kategóriába tartozik, remekül szolgálja tulajdonosát a mindennapi városi kerékpározások során.

16 darab szuper fényes chip led biztosítja, hogy a forgalom többi résztvevője garantáltan észrevegyen minket mikor közelítünk feléjük. Négy üzemmódot programoztak a tervezői ebbe a praktikus első lámpába, 100%-on és 50%-on képes folyamatos fényt szolgáltatni, ezeknél a funkcióknál láthatunk is lámpával, ezenkívül villogó üzemmódokkal is ellátták, gyors és normál tempóban tud villogni, ezek a funkciók a láthatóságunkat javítják. Tehát folyamatos fényt biztosító lámpaként és villogóként is használható a Velotech 16 chip ledes első lámpa. Egy 600 mAh-s akkumulátor kapott helyet a lámpa belsejében, mely bőséges energiával látja el az erős fényerővel rendelkező ledeket, ráadásul USB-ről tudjuk tölteni, elég csak rádugni a számítógépünkre, szivargyújtóra vagy bármilyen kompatibilis eszközre és pár óra alatt feltöltődik.

Ahogy csak a legtöbb Velotech lámpa a bemutatott darab is IPX4 vízvédelemmel rendelkezik, aminek köszönhetően nem kell aggódnunk, ha esőben szeretnénk használni. Rögzítése pofonegyszerű, egy mozdulattal, szerszám nélkül könnyedén fel- illetve leszerelhetjük a kormányunkról.

Jellemzők:
-16 szuperfényes chip led
-4 funkció: 100% folyamatos, 50% folyamatos, villogó, gyorsan villogó
-600 mAh-s akkumulátor
-USB-ről tölthető
-Vízálló (IPX4) kivitel
-Egyszerű, szerszám nélküli rögzítés

Ajánlott fogyasztói ára: 2 990 Ft (hátsó lámpaként is ugyanilyen áron elérhető)
További információk a forgalmazó honlapján.

A lámpakörkép összesítését ITT találod!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo