fbpx

Topeak Survival Gear Box szerszámkészlet

A Topeak Survival Gear Box átmenetet képez az otthoni műhelyszerszám-készlet, illetve a hordozható marokszerszámok között. Használaton kívül egy 10×6,6×3,5 cm-es dobozban „pihen”, így kerékpáros túrához, munkába járáshoz minden további nélkül ajánlható, több funkcióval rendelkezik, és kényelmesebben használható, mint a legtöbb marokszerszám-típus.

topeak_survivalgearbox_8A kreatív kerékpáros kiegészítőkről méltán híres amerikai gyártó 23 funkciót préselt bele a kerékpáros mez vagy dzseki zsebébe is becsúsztatható kemény tokba. Mind az aszfalton közlekedőknek, mind a montisok számára ajánlható, hisz a legfontosabb út menti javításhoz szükséges eszközök azonosak: a minőségi hőkezelt acélból készült imbusz- és Torx-kulcsokat, egy valóban kézre álló, stabil, rendkívül erős cro-mo alapanyagból készült láncszerelő szerszám egészíti ki. A dobozban helyet kap még 10/11 fokozatú váltórendszerhez való láncösszekötő patentszem, a láncszerelést segítő kapocs, egy teljes defektszerelő felszerelés (foltozáshoz is), küllőanya-kulcsok (hagyományos és aluküllőhöz való méretben) illetve az egyéb elengedhetetlen javítóeszközök, mint a csavarhúzó és a leggyakrabban szükséges villáskulcsok (8 és 10 mm-es). A MTB-sek mindenképpen hasznát veszik a tárcsafék-hézagolónak (kerékpár-szállításhoz elengedhetetlen), illetve a már említett Torx-kulcsoknak (T15 és T25 mm-es méretben).

topeak_survivalgearbox_7
Ha mindezek után azt gondolnánk, hogy egy ilyen szerszámkészlet túlzott tömeggel rendelkezik a marokszerszámokhoz képest, minden bizonnyal meglepődünk a negyed kilónál is kisebb értéken. Igen, kb. 100 grammal kell csak többet cipelni ahhoz, hogy nem egy ki-be hajtogatós, sok esetben túl rövid szerszámokat tartalmazó, a legtöbb helyre nehezen beilleszthető zsebszerszám helyett egy kényelmesen használható, magasabb minőségi szintet képviselő eszközzel végezzük az esetleges út menti javításokat, vagy álljunk neki az indulás előtti utolsó finombeállításoknak.


[divider scroll_text=”Topeak Survival Gear Box”]
A Topeak Survival Gear Box ajánlható túrázóknak, teljesítménytúrán részt vevőknek, munkába járóknak, vagy bárkinek, aki nem rajong a marokszerszámok használatáért. Habár hordozása mezzsebben nem ideális, egy nagyobb nyeregtáskában, váztáskában, oldaltáskában, hátizsákban, hidratációs rendszerben tökéletesen megtalálja a helyét. Otthoni apróbb szereléshez, beállításokhoz szintén ideális, tehát azok számára is ajánlható, akik a nem maguk végzik a kerékpárt teljes karbantartását. Természetesen a gyártó kínál otthoni használatra tervezett szerszámkészleteket is: a Topeak PrepBox szerszámos láda, illetve a tavaly debütált PrepStation kiváló kiegészítője a most ismertetett utazó „kisdoboznak”, tartalmazva a kis- és „nagygenerálhoz” szükséges eszközöket is.
topeak_survivalgearbox_1
Rendelkezésre álló szerszámok:

 • imbuszkulcs – 1.5/2/2.5/3/4/5/6 mm
 • imbusztoldalék – 8 mm
 • Torx®-kulcs – T15/ T25
 • villáskulcs – 8/10 mm
 • küllőanya-kulcs – 15g, 14g, Mavic/Shimano M7
 • hőkezelt cro-mo láncszerelő
 • láncszerelő kapocs rozsdamentes acélból
 • ipari műanyag gumiszerelő szerszám
 • lapos- és csillagcsavarhúzó
 • defektjavító készlet
 • tárcsafék-hézagoló (szállításhoz)
 • méret – 10 x 4.6 x 3.5 cm
 • tömeg – 233 g
  Javasolt fogyasztói ár: 9.800 Ft
  További információ a forgalmazó honlapján.

  A készlet ezeket a szerszámokat tartalmazza

  A készlet ezeket a szerszámokat tartalmazza

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo