fbpx

Topeak RideCase okostelefon-tartó

topeak_ridecase_1Nagyszerű ötlet arra, hogy a szeretett okostelefonod mindig veled legyen! A praktikus, Topeak RideCase tartót a kormányra szerelheted, így bringázás közben számos okostelefon-szolgáltatást használhatsz, mint pl. a GPS-t, ami hosszú túrákon főleg hasznos lehet! A tartóhoz többféle felfogatásra alkalmas CNC-zett alumínium bilincs tartozik, de lehet hozzá vásárolni alumínium kormányszár kupakot is, amely adapterként szolgál. A RideCase 2014-ben RedDot Design Award díjban részesült jól mutatva az amerikai kerékpár-kiegészítő specialista innovatív megoldások iránti törekvését.

A Topeak RideCase karbonszál-alapú hátlapja hatékonyan védi a telefont, míg a rendkívül erős ipari műanyag keret a megfelelő helyzetben rögzíti a készüléket. A kerettel kompatibilis Topeak okostelefontokok megfelelő rezgésvédelemmel rendelkeznek, így még terepkerékpározás során is hatékonyan óvják a készüléket.

topeak_ridecase_2topeak_ridecase_6A RideCase kiegészíthető speciális tervezésű Topeak okostelefon-tokokkal, ideális párosítást biztosítva tartókerettel. Mivel a tok hegesztett varratai és vízhatlan alapanyaga biztosítja a készülék védelmét esővel, sárral szemben, tehát most már semmi nem akadályozza a kerékpárost hogy “mindentudó” készülékét a legmerészebb kalandokra magával vigye. A RideCase kapható vízhatlan változatban, amely viszont kizárólag az iPhone 5/5S telefonmodellel kompatibilis.

A Topeak RideCase számos telefonmodellhez készült változatban kapható, ráadásul számos színváltozat is rendelkezésre áll. Többféle kerékpáron történő rögzítéslehetőséget biztosít: így kerülhet például a kormányra, a kormányszárra vagy egy speciális Topeak kiegészítővel akár a kormánycsapágy-kupakra is. A RideCase orientáció-állítást biztosít (horizontális vagy vertikális), szögben dönthető, így tényleg egyszerű kezelést tesz lehetővé. (A többféle rögzítési módhoz való kiegészítők megtalálhatók a RideCase csomagban.)

topeak_ridecase_7
A QuickClick™ rendszer segítségével a tok gyorsan, egyszerűen, egyetlen mozdulattal stabilan rögzíthető, és kioldható – ez tényleg profi tartozék, sokkal fejlettebb, mint a tucattermékeké! A most bemutatott Topeak RideCase és valamely kompatibilis telefontok használatával nem kell lemondanod kedvenc alkalmazásod, navigációs programod használatáról kerékpározás közben sem.

topeak_ridecase_4“A RideCase hátoldala egy különálló karbonszálas lemez, melyet ipari minőségű műanyag külső vázzal kombináltak, hogy a telefon maximális biztonságban legyen. Egyedülálló és príma megoldás az A-Head kupakos felfogatási rendszer, mellyel bármilyen szögben állíthatjuk a telefon dőlésszögét, sőt azt is eldönthetjük, hogy hosszában vagy keresztben használjuk-e a készüléket. A dönthető rész CNC-zett alumínium. A beépített QuickClick™ felfogatással másodpercek alatt fel és leszerelhetjük a telefont.”

topeak_ridecase_5Jellemzők:

 • iPhone 6, 5/5s, 4, Samsung Galaxy, HTC One és más telefontípusokkal kompatibilis változatok állnak rendelkezésre
 • fejlett ipari műanyag keret karbonszál szerkezetes hátlap
 • többféle felszerelhetőség – rögzíthető kormányra, kormányszárra vagy akár a kormánycsapágykupakra
 • állítható nézet – horizontális vagy álló
 • szögben dönthető
 • többféle rögzítéshez való kiegészítő
 • kompatibilis az összes Topeak telefontokkal, ideális választás a korábban bemutatott, vízhatlan Topeak DryBag használatához
 • telefontöltő kiegészítő áramforráshoz való tartó is külön kapható (PowerPack)
 • többféle színben elérhető
 • méret: 12.7 x 6.2 x 1.5 cm
 • tömeg: 20 g (tartókeret)

Javasolt fogyasztói ár: 11.300.- Ft

Az Iphone 5/5S készülékekhez vízálló keret is kapható, fogyasztói ár: 18.400 Ft

További információ a forgalmazó honlapján

topeak_ridecase_3

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo