fbpx

Topeak Panobike kerékpárkomputer-rendszer

A Topeak PanoBike Bluetooth® rendszer feleslegessé teszi az eddig használatos különböző eszközöket, például a sebesség-, a pulzus-, és a magasságmérőt, amelyet kerékpározás közben információszerzésre használunk.

panobike_2Az okos telefonok térhódításával egyre többen használják készülékeiket multi funkciós kijelzőként sportolás közben, így kerékpáron is. A Topeak PanoBike Bluetooth® rendszer egyedülálló megoldást kínál a teljesítményorientált kerékpárosok számára: moduláris, három egységből álló mért adatgyűjtést tesz lehetővé a kerékpárról, illetve a kerékpárosról, amely kiegészíti az okos telefon GPS-alapú navigációs rendszerét. Lássuk a rendelkeztésre álló egységeket!
[divider scroll_text=”Topeak Panobike Bluetooth kerékpárkomputer-rendszer”]
Topeak PanoBike Bluetooth® Smart Heart Rate Monitor Pulzusmérő

panobike_7
A Topeak terméke a Bluetooth® Smart adatátviteli rendszernek köszönhetően stabil, megbízható kapcsolat létesíthető a készülékek között, 15 méteres távolságig, illetve az új vezeték nélküli technológiával napi 1 órás használat mellett akár 5 évi használat is elérhető. A kompakt méretű érzékelő, puha mell heveder kényelmes viseletet biztosít akár egész nap. A szív ritmusmérő készülék nyitott rendszerű, más Bluetooth® 4-es szabvánnyal működő programmal is használható, illetve az IPX 7-es szabványnak megfelel (1 méteres vízmélységben legfeljebb 30 perc).

 • Tömeg: 46 gramm (pánt + készülék)

panobike_6
panobike_8Smart Cadence & Speed Sensor pedálcsapásszám- és sebességmérő

A pulzus mérővel megegyező tulajdonságokkal bíró, Bluetooth® 4-es adatátvitelt használó készülék már az első használat után eltárolja az okos telefon adatait, ható távolságába (közel 20 méter) érve pedig azonnal szinkronizálhatóak a sebességi, távolsági adatok. Gumírozott felületének, egyszerű rögzíthetőségének köszönhetően nem hagy nyomot a vázon és pillanatok alatt eltávolítható.

 • Tömeg: 21 gramm
 • Méret: 5,4 x 1,2 x 3,3 cm

Topeak PanoBike App okos telefon alkalmazás

A Topeak legújabb ingyenes alkalmazása Apple® és Android készülékekhez egyaránt alkalmazható, így telefonunk személyi edzővé változik. A program összegyűjti a telefon, illetve külön megvásárolható pulzus szám, illetve pedálcsapás szám mérő által szolgáltatott adatokat, majd azok alapján teljes körű tájékoztatást ad teljesítményünkről. Ezen felül az alábbi adatokat szolgáltatja: menet idő, távolság, különböző átlagok, napi teljesítmény, sebesség, szint emelkedés-süllyedés, kalória felhasználás, pedálcsapás és szívritmus (a külön megvásárolható érzékelők használatával).

Az alábbi okostelefonokkal és tabletekkel kompatibilis (2016-os lista):

 • iPhone 4S/5/5s/5c/6/6+ iOS 7 vagy magasabb szint
 • HTC One M7/M8/Max
 • HTC Butterfly/ Butterfly S
 • Samsung Galaxy S3 LTE/S3/ S4/ S5/Note 3
 • Sony Z/ Z1/ Z2 Android OS 4.3 vagy magasabb szint
 • támogatott operációs rendszer: iOS 7 és Android 4.3 felett (a BT Smart innentől került bele a rendszerekbe!)
 • a legnépszerűbb alkalmazásokkal is kompatibilis (Strava, Edomondo)

panobike_4

Javasolt fogyasztói árak:

 • PanoBike applikáció: díjmentesen letölthető.
 • PanoBike Smart Heart Rate Monitor: 26 500 Ft
 • PanoBike Smart Cadence & Speed Sensor: 19 000 Ft

További információ a forgalmazó honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo