fbpx

Topeak Modula Cage II

modula_cage_3Az amerikai kerékpáros kiegészítő-specialista számos nemzetközi díjban részesült, rendkívül innovatív megoldásain már lassan meg sem lepődünk: majdnem kizárólag olyan termékek szerepelnek széles, a legtöbb felszerelést felölelő palettáján, amely eltér a tömegtermékektől, azok újragondolt, többfunkciós, praktikusabb megvalósításai. A Topeak Modula Cage II erre a lehető legtipikusabb példa: egy kulacstartó, amely a szabványkulacson kívül más méretű flakon vagy tégely rögzítésére is alkalmas, legyen az PET-palackos üdítő vagy az eposzi túra végén egy doboz jól megérdemelt doboz sör!

Ha körülnézünk a Topeak kulacstartó-kínálatában, a számos rendhagyó modell között válogathatunk: megtaláljuk a kávétermosz-tartótól kezdve a másfél literes üdítős palackok vázon történő rögzítéséhez valót, vagy akár a gyorsrögzítős módszerrel lecsatolható kulacstartó kuriózumot. A jelen bemutatóban szereplő Topeak Modula Cage II pedig egy zseniális, többfunkciós megoldás: simán elhelyezhető benne a büfében vásárolt harmad vagy fél literes kóla, esetleg a hasonló méretű erjesztett habzó nedű – mindazonáltal kedvenc kulacsunk is ugyanolyan kényelmesen “ül” benne. Az eltérő palackok behelyezésekor nem kell mást tenni, mint a tartón elhelyezett gombon állítani, míg passzentos illeszkedést nem kapunk.

A Modula Cage ideális megoldás általános közlekedés használt kerékpárok esetében, esetleg túrakerékpárokon, amikor nem tudjuk, mikor milyen formában tudjuk beszerezni a folyadék-utánpótlást. Mellesleg nem sokat nehezít a kerékpáron egy “mezei” kulacstartóhoz képest: a 10-20 gramm többlet, illetve az 1-2 ezer forint plusz költség sok kerékpáros számára búsásan megtérül, amikor kezében az üdítős palackkal tanácstalanul áll szeretett bringája előtt – “Ezt most hogyan vigyem magammal?”
[divider scroll_text=”Topeak Modula Cage II”]
modula_cage_2Jellemzők:

  • állítható átmérővel rendelkező kulacstartó
  • alsó átmérője 63-74 mm között állítható
  • gumírozott betétei megóvják a kulacs felületét a karcolódásoktól
  • minőségi, tartós ötvözött alumínium és ipari műanyag alapanyag
  • méret: 8,6 X 7,6 X 15,8 cm
  • tömeg: 72 g

Javasolt fogyasztói ára: 3.200.- Ft

További információ a forgalmazó honlapján.
modula_cage_6

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo