fbpx

Topeak Mini Morph hordozható talpas pumpa

Az innovatív kerékpáros kiegészítőiről méltán híres amerikai gyártótól meg megszokhattuk, hogy nem elégszik meg a szokványos technikai megoldásokkal, amelyek a tömegtermékeket jellemzik. A kerékpárpumpák esetében ez a megállapítás hatványozottan érvényes: például a rangos Eurobike Award elismerésben részesült idei újdonságuk, a Transformer a műhelypumpa funkcionalitását ötvözi a mobil szerelőállvánnyal, az IGlow hordozható pumpamodelljük pedig hatékony hátsó kerékpár-világításként is funkcionál.

mini_morph_3
Így kevéssé meglepő, hogy a jelen bemutatóban szereplő Topeak Mini Morph esetében is van egy “csavar a történetben”: zseniális módon ötvözi az otthoni szereléshez használt műhelypumpa hatékonyságát, kezelhetőségét és robusztusságát, a minipumpák praktikus hordozhatóságával!

mini_morph_2
A Topeak több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a pumpagyártás terén, számos modelljüket használják kerékpárszerelő műhelyek, ahol nap mint nap több tucat kerékpár nyomás alá helyezése történik, mindez éveken keresztül, megbízhatóan, pontosan és hatékonyan. Minipumpáik is rendkívül népszerűek, köszönhetően a minőségi alapanyagoknak, a kidolgozásnak, a fejlett mechanikának és az ergonomikus kialakításának. A Mini Morph számos egyéb Topeak fejlesztéshez hasonlóan rangos nemzetközi innovációs díjban is részesült – a pumpa ismeretében ez alig meglepő.

mini_morph_5
A Mini Morph 26,4 cm hosszú és mindössze 180 grammot nyom a mérlegen, felépítését tekintve könnyű de rendkívül erős ötvözött alutestet kap. Elsődlegesen nem magas nyomásra optimalizált, így inkább MTB vagy trekking-, illetve városi kerékpárokhoz ideális, ennek ellenére a 6-7 bar nyomás – amely országúti masinák esetében elvárt – azért teljesíthető vele.

mini_morph_1A Mini Morph kezelése a kis méret ellenére egyáltalán nem kényelmetlen, “kicsomagolása” egy pillanat műve, markolata kényelmes és csúszásmentes gumírozást kap, fogása tehát kiváló. Tartós és stabil, a dugattyú mozgása finom – amit el is várunk az amerikai kerékpárkiegészítő-specialistától. A Mini Morph praktikusan a kerékpáron vagy a hátizsákban helyezhető el, illetve szállítható. Mindenféle szeleptípussal kompatibilis, azaz valóban a pumpák „jolly jokere”!

Jellemzők:

  • díjnyertes kombinációja a könnyű súlynak, illetve a műhelypumpák hatékonyságának
  • gumírozott T-markolat a kényelmesebb használatért
  • méretének köszönhetően kényelmesen szállítható a kerékpáron
  • mindenféle szeleptípushoz alkalmazható
  • felhajtható talp
  • tartozék hordzsák
  • méret: 26x5x2,8 cm
  • tömeg: 180 g
  • maximális nyomás: 11 bar

Javasolt fogyasztói ár: 9.200.- Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.
[divider scroll_text=”Topeak Mini Morph”]
mini_morph_6

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo