fbpx

Bezár a Marzocchi?! A hírek és a valóság.

Tegnap a nemzetközi sajtóban szárnyra kapott a hír hogy bezár a Marzocchi melynek teleszkópjai messze földön híresek nem csak a bringások hanem a motorosok körében is. A hír igaz is meg nem is….

marzocchi 2016

Sokszor nem érdemes aznap ráugrani egy hírre, hiszen a pontos infók mindig később kerülnek ki. Főleg akkor amikor egy kicsit szétnézve a nagyvilágban más jeleket látunk. A Sea Otter Classic a múlt héten zajlott le, és nagyjából az első esemény ahol a 2016-os újdonságokat láthatod. Itt egy “maréknyi” újdonságot mutatott be az olasz gyártó. Rugóstag, dropper post nyeregcső, stb…

marzocchi_ducati

Ehhez képest furának tűnt a hír a cég bezárásáról. Szerencsére a Triride olasz montis portál hamar rövidre zárta a kérdést és interjút készített Stefano Migliorinivel a bringás részleg menedzserével. Ebből az interjúból kiderül, hogy valóban bezárják az egyik Marzocchi gyárat ami 120 ember elbocsátásával jár, ez azonban a motoros szekciót érinti, így a Ducati Hypermotard tulajoknak van félnivalójuk, nem a 380 tulajoknak!

marzocchi

A kerékpáros részleg már tavaly is kiváló üzleti eredményeket ért el, így a bringás marzo cuccokat nem érinti a gyár bezárása, sőt hamarosan mi is megmutatjuk nektek a 2016-os újdonságokat!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo