fbpx

Pro Mini Tool S-Slide 20 kerékpáros marokszerszám

A kerékpározáshoz beszerezhető alkatrészek között egy marokszerszám ár/érték arányát lehetetlen felülmúlni. A Shimano kiegészítőgyártó leányvállata, a holland székhelyű PRO Mini Tool S-Slide 20 modellje esetében alig nyolcezer forint ráfordítással beszerezhetjük a hőkezelt, nikkelezett alapanyagból igényesen előállított, zseniálisan szétcsúsztatható marokszerszám-csúcsmodellt, amely a legtöbb útközben felmerülő kerékpárszerelési feladattal könnyedén megbirkózik.

pro_slide_20_2

Ha terepen kerékpározunk, akkor elengedhetetlen egy zsebben lapuló láncbontó, a tárcsafékekhez pedig szükséges Torx-kulcs is: a Mini S-Slide 20 természetesen ezekkel is rendelkezik. Ha esetleg aluküllős Mavic kerékszettünk lenne, akkor sem kell a gyári küllőanya-szerszámot magunkkal cipelni, mivel a számos funkciók közül az egyik éppen egy 7 mm-es küllőanya-húzó. A PRO Mini Tool S-Slide 20 láncbontója is tökéletesen használható, ami ritka az ilyen multi szerszámok esetében! Ezenkívül megtalálod még benne a 2/2,5/3/4/5/6/8 mm-es imbuszokat, a sima és keresztfejű csavarhúzót, a T25-ös torxot, 3 különböző küllőhúzót, 8/9/10 mm-es villáskulcsot és a gumileszedőket is. Ehhez képest a súlya sem vészes, 170 gramm, így akár akár versenyeken, maratonokon is a zseb mélyén ott lapulhat.

pro_slide_20_1

A formatervezést emelném még ki: nemcsak tetszetős, erős és stabil, hanem praktikus használatot és minimális méretet eredményez. (Kézbe kell venni, hogy hihetetlen vékonyságát megtapasztaljuk!) A hordozáshoz való puha tok is tartozék, a méret még ezzel együtt is rendkívüli. Zseniális megoldás, hogy a villás- és küllőkulcsok rögzítése mágneses elven történik. A kihajtható szerszámok szára pedig rövid, így húzás közben a test alig csavarodik, hatékony, gyors és precíz munkát tesz lehetővé, főleg a kisebb imbusz- és torx-kulcsméretek esetében. Több kulcsnál a kisebbre húzott kiegészító biztosítja a nagyobb méretet, ezek stabilitásáért rugós csapágygolyók felelnek.

pro_slide_20_5

pro_slide_20_3Jellemzők:

  • 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8 mm-es imbuszkulcs
  • Torx T25
  • keresztfejű és laposfejű csavarhúzó
  • láncbontó Shimano 8-, 9-, 10-fokozathoz
  • gumileszedő
  • 14g, 15g, Mavic M7 küllőkulcs
  • 8, 9, 10 mm-es zárt villáskulcs
  • puha tok
  • Súly: 170 g

Ajánlott fogyasztói ár: 7990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján

pro_slide_20_6

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo