fbpx

LONGUS UNI állítható alumíniumcsöves csomagtartó

Egy kellően stabil kerékpáros csomagtartó elengedhetetlen a néhány napos vagy annál hosszabb lélegzetvételű túrákhoz, illetve praktikus a mindennapos közlekedéshez, bevásárláshoz, ügyintézéshez. Bármilyen csomagtartórendszert választunk, célszerű a súlyt a kerékpár elején és hátulján egyenlő arányban elosztani, így alig romlik a kerékpár irányítása. A hátul történő csomagszállításra keresve sem találnánk jobb vételt, mint a LONGUS UNI állítható alumíniumcsöves modellt, maximálisan teherbírása 20 kg, a stabilitás tökéletes, tömege csekély, a kedvező ár pedig már csak hab a tortán.

longus-uni_0 Kapható feketére anodizált és ezüst színben, illetve létezik tárcsafékes kerékpárokra tervezett változat is (LONGUS UNI DISC). Kiváló párosítás a Longus Increaser túratáska-szettel, amely rugalmasan variálható tárolási megoldást tesz lehetővé. A rögzítés egyszerű és biztonságos, a kerékpár szélességét pedig alig növelik.

Jellemzők:

  • praktikus moduláris kialakítás
  • minden paramétere állítható, majdnem bármilyen felnőtt kerékpárra felszerelhető
  • aluminiumcső alapanyag a stabilitásért és kis tömegért
  • 20 kg teherbírás
  • tömege 920-1060 g típustól és beállítástól függően

A LONGUS kerékpáros kiegészítőkre szakosodott márka története 2004-ben kezdődött, ma LONGUS termékek 300 szlovák kerékpárüzletben kaphatók. A márka egyre népszerűbb Szlovákián kívül is, a bővülő európai piacon gyorsan elterjedt forgalmazásuk, elsősorban a kiváló minőség/ár aránynak köszönhetően. Kínálatukban megtalálható az apró alkatrészek, mint a fékbetétek vagy a küllők, minőségi kiegészítők, például sárvédő, kormány, kormány szár, pedál vagy nyereg, illetve a biztonságos közlekedés kellékei, azaz sisak, kesztyű, szemüveg és világítás.

 

Ajánlott fogyasztói ár: 5790 Ft.

Keresd a Lánc Hálózat partnerüzletekben!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo