fbpx

Longus Increaser 3-részes csomagtartóra szerelhető túratáska

longus_11A kerékpártúra a világ megismerésének talán legjobb módja. Gyorsabb, mint a gyaloglás, de a gépjárművel ellentétben nem szennyezi a környezetet, és közvetlen kapcsolatot biztosít a külvilággal. A legnagyobb kaland a vándortúra, ahol minden éjszaka más-más szálláson hajtjuk álomra fejünket, az összes holmit magunkkal cipeljük, esetleg még a főzést is magunk végezzük. Másoktól teljes mértékben függetlenül járhatunk be egy hosszabb útvonalat, ismerhetünk meg több tájegységet, viszont kerékpárunkat fel kell készíteni a csomagok szállítására.

A Longus Increaser túratáska-szett rugalmasan variálható tárolási megoldást tesz lehetővé. A középső rész egy nagyméretű, csomagtartóra gyorsrögzítős módon csatlakoztatható táska, amely onnan levéve sporttáskaként kézben is hordozható. Vízhatlan borítást is kapunk, amely nedves időjárásban megvédi a benne lévő holmit, bár maga a táskaanyag is vízlepergető anyagból készül, vízzáró varrásokkal. A táskán elhelyezett fényvisszaverő csíkok fokozzák a biztonságot.

A fő táskaegység szükség esetén két – ugyancsak vízlepergető anyagból készül, vízzáró varrásokkal ellátott – oldaltáskával egészíthető ki, akár egyesével is. A rögzítés egyszerű és biztonságos, a kerékpár szélességét pedig alig növelik.

Sumka-longus-increaser

A LONGUS kerékpáros kiegészítőkre szakosodott márka története 2004-ben kezdődött, ma LONGUS termékek 300 szlovák kerékpárüzletben kaphatók. A márka egyre népszerűbb Szlovákián kívül is, a bővülő európai piacon gyorsan elterjedt forgalmazásuk, elsősorban a kiváló minőség/ár aránynak köszönhetően. Kínálatukban megtalálható az apró alkatrészek, mint a fékbetétek vagy a küllők, minőségi kiegészítők, például sárvédő, kormány, kormány szár, pedál vagy nyereg, illetve a biztonságos közlekedés kellékei, azaz sisak, kesztyű, szemüveg és világítás.

longus_akc

Jellemzők:

  • 7,8 literes űrtartalom
  • praktikus moduláris kialakítás
  • lecsatolható oldaltáskák
  • gyors rögzítés és lecsatolás
  • vízhatlan borítás
  • biztonságfokozó fényvisszaverő csíkok
  • hosszúság 34 cm x szélesség 18 cm x magasság 22 cm
  • tömeg 1540 g

Ajánlott fogyasztói ár: 18.990 Ft

Keresd a Lánc Hálózat partnerüzletekben!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo