fbpx

Longus BIN-14-funkcios kerékpárkomputer csapásszám-mérővel

longus_14A viszonylag kedvező áron beszerezhető kerékpáros sebességmérő komputer több szempontból is hasznos lehet. Az aktuális és az átlagsebesség kijelzése például többletmotivációt adhat a gyorsabb haladáshoz, amíg a megtett távolság mérése a túrázók számára nyújt hasznos információt. Mivel a legtöbb modell az időt is jelzi, nincs szükség karóra viselésére sem. Ezen felül a fejlettebb típusok, mint a jelen bemutatóban szereplő LONGUS 14, további funkciókat is biztosítanak: mérik például a pedálcsapásszámot, amely fontos információ a kerékpáros edzésekhez vagy a teljesítmény-orientált kerékpározáshoz.

A Longus BIN-14 modell lényegében mindent fontos információt kijelez, amire kerékpározás közben szükség lehet, a legigényesebb „adatgyűjtők” is minden bizonnyal elégedettek lesznek a biztosított funkciókkal. Kerékpártúra során a nap végén minden adat bekerülhet az útinaplóba, illetve amatőr edzésekhez is bőven nyújt segítséget, támpontot. longus_cadSzerencsére annyira nem „profi” modell, hogy kezelése technikus képzettséget feltételezzen, felszerelése is gyerekjáték. Az automatikus indítás és megállítás funkció segít a pontos adatrögzítésben. Az automatikus kikapcsolás pedig energiatakarékos, a nagy kapacitású elemnek köszönhetően így a „kütyü” akár évekig üzemel. Vízálló, különösebb odafigyelést nem igényel. Ráadásul mindehhez rendkívül kedvező ár párosul, tehát még ez sem lehet akadály a beszerzéshez.

A LONGUS kerékpáros kiegészítőkre szakosodott márka története 2004-ben kezdődött, ma LONGUS termékek 300 szlovák kerékpárüzletben kaphatók. A márka egyre népszerűbb Szlovákián kívül is, a bővülő európai piacon gyorsan elterjedt forgalmazásuk, elsősorban a kiváló minőség/ár aránynak köszönhetően. Kínálatukban megtalálható az apró alkatrészek, mint a fékbetétek vagy a küllők, minőségi kiegészítők, például sárvédő, kormány, kormány szár, pedál vagy nyereg, illetve a biztonságos közlekedés kellékei, azaz sisak, kesztyű, szemüveg és világítás.

Jellemzők:

  • 14 kerékpáros funkció
  • vezetékes kapcsolat
  • pedálcsapásszám-mérés
  • automatikus indítás/megállítás
  • automatikus kikapcsolás
  • többféle megjelenítésmód, például 5 mp-es váltásokban körkörösen is
  • LR43, nagy kapacitású elem

Ajánlott fogyasztói ár: 9.990 Ft

Keresd a Lánc Hálózat partnerüzletekben!

longus_akc

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo