fbpx

Longus 3 LED/5-funkciós első lámpa USB-tölthető akkuval

Sajnos ismét itt a téli időszak, mikor a nappalok rövidülnek, és az éjszakák hosszabbodnak. Ez nem kedvez a bringásoknak, közlekedőknek és nem csak a hidegebb időjárás miatt, hanem azért is, mert az edzések, bringázások nagy eséllyel belenyúlnak a sötétedés utáni időszakba. Persze egy jó lámpával mindezt ki lehet küszöbölni.

longus_USB_lampa_3A kerékpárok döntő részénél a világításrendszer nem alaptartozék, tehát a lámpa kiválasztása a kerékpáros feladata!Miért éppen ez a modell ideális mindennapos városi közlekedésre? A lámpának a kiválasztása nem egyszerű feladat, nem mindegy ugyanis, hogy városban kerékpározol, vagy túrázol, esetleg terepre jársz edzeni. Felesleges ugyanis 40 LUX-os teljesítményű lámpát venned, ha a kivilágított belvárost nem hagyod el. A városi bringásokat, naponta közlekedőket, ingázókat célozza meg a Longis eme igen praktikus, meglepően kedvező árfekvésű lámpamodellje. 3 szuperfényes LED-del szerelik, melyek akár 6,5 órát is villognak, vagy 3-5 órán keresztül világít kiválasztott funkciótól függően. Ezt a tölthető 3,7 V-os, 240 mAh-s akkumulátornak köszönheti, melyet USB-kábel segítségével tudsz feltölteni. Ezt már nemcsak számítógépről, hanem az új mobiltelefonok töltőjéről is tudod táplálni. Fényerőben 3 LUX-ot tud, amely a láthatóságot biztosítja. A súlya mindössze 37 g, és a töltési ideje is csak 1 óra, vízálló kivitel. Erősebb fényű, határozott csóvájú, kb. 10 m átmérőjű kört rajzol ki.

A Longus világítótestének felszerelése egyszerű, szerszámra sem lesz szükségünk. Az út rezgései sem képesek elmozdítani a kisméretű lámpatestet. A kezelés egy oldalt/hátul elhelyezett nyomógomb segítségével (praktikusan hüvelykujjal) történik, akár kesztyűben, sötétben is könnyen be- és kikapcsolható. 5 funkció között választhatunk: 2 teljesítményszint, illetve 3 villogó üzemmód áll rendelkezésre.
longus_USB_lampa_1

A LONGUS kerékpáros kiegészítőkre szakosodott márka története 2004-ben kezdődött, ma LONGUS termékek 300 szlovák kerékpárüzletben kaphatók. A márka egyre népszerűbb Szlovákián kívül is, a bővülő európai piacon gyorsan elterjedt forgalmazásuk, elsősorban a kiváló minőség/ár aránynak köszönhetően. Kínálatukban megtalálható az apró alkatrészek, mint a fékbetétek vagy a küllők, minőségi kiegészítők, például sárvédő, kormány, kormány szár, pedál vagy nyereg, illetve a biztonságos közlekedés kellékei, azaz sisak, kesztyű, szemüveg és világítás.
[divider scroll_text=”Longus 3 LED/5-funkciós első lámpa USB”]

Jellemzők:

  • USB portról tölthető, beépített akkumulátoros lámpa
  • 3 nagy teljesítményű LED
  • oldalról is látható
  • alacsony töltöttségi szint jelzés
  • túltöltés elleni védelem
  • gumipántos, szerszám nélküli rögzítés
  • cseppálló
  • 5 üzemmód: gyenge fény (kb. 5,5 óra működés), erős fény (kb. 3 óra működés), stroboszkóp villogás (kb. 6 óra működés), normál villogás (kb. 6,5 óra működés)

Ajánlott fogyasztói ár: 6.390 Ft

Kesresd a Lánc Hálózat üzleteiben!

longus_akc

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo