fbpx

Gepida “Basic” nyeregtáska

A Gepida évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kerékpáros kiegészítők forgalmazása terén: nem csak márkahű kerékpárosok választják és használják előszeretettel a magyar márka igényes kidolgozású, ésszerűen megtervezett és a valós használatban is bevált termékeit. Túrázók, kerékpáros közlekedők kedvence darabjai közé tartozik a többféle méretű és funkciójú Gepida kerékpáros táska. Ebben a bemutatóban a legegyszerűbb nyeregtáska szerepel, amely a kerékpár egyik igen hasznos kelléke lehet.

A Gepida nyeregtáskája praktikus, igényesen kivitelezett darab, az egyik leghasznosabb kerékpárkiegészítő, amit beszerezhetünk...

A Gepida nyeregtáskája praktikus, igényesen kivitelezett darab, az egyik leghasznosabb kerékpárkiegészítő, amit beszerezhetünk…

nyeregtaska_basic_2A Gepida “Basic” a kevésbé merev nyeregtáskák családjába tartozik, a belső tartalmat hatékonyan védő, puha, de mindemellett ellenálló, vízhatlan 600D poliészter alapanyagból. A pakolás megkönnyítésére széles, cipzáras nyílással rendelkezik, könnyű, egyszerűen kezelhető tépőzáras rögzítéssel. Igazi mindenes, amelyet használhatunk egynapos kiránduláshoz vagy többnapos túrázáshoz kiegészítő táskaként, esetleg mindennapos közlekedéshez a legfontosabb dolgaink szállítására. Még a kerékpáros edzésekhez is beválhat, hisz ilyenkor meg tudjuk tömni pótbelsővel vagy bármilyen szükséges holmival, például marokszerszámmal. A külső vízhatlan anyag jól védi a tárgyakat, így mindenki maga döntheti el, hogy mire használja legszívesebben a Gepida eme „kistáskáját”.

A kerékpár irányítását a “Basic” egyáltalán nem befolyásolja, többlet légellenállást sem képez, mint mondjuk egy hagyományos kormánytáska. Magas szintű kidolgozás jellemzi, a végén lévő fényvisszaverő, illetve a lámpatartó “fül” pedig hozzájárul a biztonság fokozásához. Nagyobb méretben elérhető a „Pro” verzió, amely gyorsrögzítő rendszert kap: az a modell már főként túrázásra ajánlott, az országúti vagy CC edzéshez a “Basic” szerintünk jobban passzol.

nyeregtaska_basic_3Jellemzők:

  • Vízhatlan 600D polyester anyag
  • Fényvisszaverő elemek
  • Tépőzáras rögzítés
  • 0,7 L űrtartalom

Ajánlott fogyasztói ár: 3490 Ft.
További információ a forgalmazó honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo