fbpx

Dora fejvédő integrált első-hátsó lámpával és irányjelzővel!

A kerékpározás nem éppen veszélytelen üzem, a fejvédő viselete elengedhetetlen a biztonságos kerékpározáshoz: bukáskor a fejsérülés sajnos igen gyakori. Ráadásul ma már nem panaszkodhatunk a bukósisakok otromba megjelenésére vagy izzasztó hatására: a korszerű típusok nemcsak tökéletesen szellőznek, egyben esztétikus, sportos megjelenést biztosítanak. A most bemutatott DORA, a bukósisakok új generációja, amely az említett tulajdonságokat három (!) további „életbevágóan” fontos eszközzel egészíti ki.

sisak2
Manapság sajnos nem elég hosszúak a nappalok, gyakran szükséges a kerékpáros világítás használata. És közeleg a tavaszi óraátállítás is, amikor reggel még virradat előtt kell majd útnak indulni. A mindenhová bringával járóknak fontos a láthatóság biztosítása, a DORA így integrált első és hátsó világítással is rendelkezik. Az itt látható sisak már így is egy érdekes, hiánypótló bicajos felszerelés lenne, de van még tovább: a sisak hátul INDEXEL is! Tehát 3 legyet üt egy csapásra: egy tökéletes biztonságot nyújtó fejvédő, első-hátsó világítás, és kormányról vezérelt irányjelző egyben – minden a biztonság jegyében és szolgálatában!

sisak1

A jelen kor technológiai vívmányainak és a jövő formáinak egyesüléséből elkészült a kommunikáló kerékpáros bukósisak. A LED helyzet – valamint irányváltoztatást – jelző fények egyedülálló formában tájékoztatják a közlekedés résztvevőit a kerékpáros helyzetéről, mozgásáról. A városi kerékpárosok számára ideális fejvédő 360 fokban látható fényei eddig nem látott mértékben növelik a kerékpáros láthatóságát, illetve biztonságát. A rádiójel vezérelt ergonomikus, kormányra rögzíthető távirányító segítségével, akár egy ujjmozdulattal tájékoztathatjuk a közlekedőket haladási irányunkról.

A fenti, egyedülálló tulajdonságai mellett, 16 db nagy méretű szellőző nyílás gondoskodik a levegő megfelelő áramlásáról, súlya 285 gramm, elemekkel együtt. A speciális pánt rendszernek köszönhetően S-XL méret között állítható, férfi, női változatban egyaránt elérhető, több szín változatban.

Javasolt fogyasztói ár:: 26.900.- HUF

További információ a forgalmazó honlapján.

sisak3

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo