fbpx

Cube Peloton Race országúti kerékpár

A Cube Peloton Race egy vérbeli országúti gép, amely sehol nem marad észrevétlen: garantáltan utánafordul mind a laikus, mind a szakavatott kerékpárrajongó. A kimagasló figyelmet leginkább sportos, harmonikus megjelenésének, illetve a magas szintű felszereltségének köszönheti.

cube_peloton_1

400.000 forint alatti árszinthez képest fejlett technikai színvonalat képvisel a Peloton Race. Kapunk egy komplett 2013-as Shimano 105-ös alkatrészszettet, fényes zongorafeke kivitelben, illetve egy ultrakönnyű aluvázat és villát 3D kovácsolt papucsokkal, amely a független teszteken kiváló szilárdsági értékeket produkált. A fokozott stabilitás ellenére a Flex Stays támvillák jól csillapítják az út egyenetlenséget, így növelve a komfortérzetet. A kormánycsapágy alul másfél colos, tehát az irányítás a lehető legközvetlenebb, legstabilabb. A villa természetesen karbonszál-szerkezetből készül, a vázhoz passzoló merevséggel, stabilitással.

cube_peloton_3

A geometria is az amatőr kerékpáros igényeire hangolt, következésképpen komfortorientált, ideális a hosszabb távok kellemes teljesítéséhez. Az irányítás egyáltalán nem ideges, pont természetes, kiszámítható, ahogy azt egy lelkes amatőr versenyző szeretné. Az áttételezést is úgy alakították a tervezők, hogy a legmeredekebb, leghosszabb emelkedők is kellemesen teljesíthetők maradjanak.

cube_peloton_4

A hab a tortán az Easton gyári kerékszett, ugyancsak az amerikai gyártó által jegyzett homogén EA30-as kiegészítő család, illetve a profi kerékpárosok által is előszeretettel használt Schwalbe Ultremo ZX köpeny. A belső bowdenvezetés tovább emeli a Peloton Race értékét, profibbá varázsolja az egyébként is dögös megjelenését.

cube_peloton_5

  • Méretek: 50, 53, 56, 58, 60, 62, 64 cm, semisloping, azaz enyhén ejtett felsőcső
  • Vázszett: Alu Superlite 6061 AMF Double Butted, RFR-Geometry, belső bowdenvezetés, 3D papucsok, 1 1/8″- 1 1/2″ kormánycsapágy
  • Szín: fekete, nyomtatott piros dizájn
  • Alkatrészszett: Shimano 105 RD-5700, kompakt két- vagy három lánctányéros változatban (CUBE Peloton Race Triple)
  • Kerékszett: Easton EA30 Aero Custom, Schwalbe Ultremo ZX 23 mm köpenyek
  • Kiegészítők: Easton EA30 Oversized, Selle Italia X1 Road
  • Tömeg: 8,9 kg

cube_peloton_2Ajánlott fogyasztói ár: 389 990 Ft

További információ a forgalmazó honlapján

A bélyegképre kattintva poszterméretű kép tölthető le!

2947_Cube_Bikes_Logo_100_540x350

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo