fbpx

BikeFun Skystream fejvédő

A kerékpározás nem éppen veszélytelen üzem, útközben – akár forgalomban akár az erdei utakon haladsz – sok veszély leselkedik rád. A bukósisak viselete elengedhetetlen a biztonságos kerékpározáshoz, bukáskor a fejsérülés sajnos igen gyakori. Ráadásul ma már nem panaszkodhatunk a bukósisakok otromba megjelenésére vagy izzasztó hatására: a korszerű típusok nemcsak tökéletesen szellőznek, de egyben esztétikus, sportos megjelenést biztosítanak.

BikeFun Skystream fejvédő_2

Érdemes tudni, hogy ha egy baleset során a bukósisakot ütés érte, akkor azt többé nem használható! A gyártók a bukósisakot úgy tervezik, hogy az ütések erejét képesek legyenek elnyelni vagy csillapítani, de ezzel tönkre is mennek: a bennük alkalmazott hab nem rugalmas, formáját az ütés maradandóan megváltoztatja. Reméljük kényszerű cserére nem lesz szükséged, de megnyugtató, hogy a most bemutatott BikeFun Skystream fejvédő minden fontos biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Skystream univerzális, kiválóan szellőző, sportos, divatos bukósisakmodell, ráadásul két színben is kapható, így kerékpárod színvilágával is harmonizálható. 31 szellőzőnyílás biztosítja az utolérhetetlen légáramlást. A “Headlock 4” rögzítőrendszer révén egyszerűen, kényelmesen méretre állítható, a shield pedig igény esetén könnyen felszerelhető vagy eltávolítható.

BikeFun Skystream fejvédő

Bikefun logo 3D 4CJellemzők:

  • In-Mold technológia
  • 31 szellőzőnyílás
  • Cool Comfort szivacsbetétek
  • Head Lock 4 rögzítés
  • Méretek: M (55-58 cm), L (58-16 cm)
  • Tömeg: 245 / 265 gr

Ajánlott fogyasztói ár: 9.900 Ft

További információ a forgalmazó honlapján

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo