fbpx

XVIII. Kínok Kínja kerékpárverseny eredmények

Immáron 18. alkalommal rendezte meg az Esztergomi Küllőszaggatók Kerékpár Egyesület a Kínok Kínja nemzetközi kerékpárversenyt. A név kötelez! Az idei futam valóban kínok között telt a szervezők részére 4 nap alatt kellett új helyszínt keresni, a versenyzők a névhez illő tereppel kellett megküzdeni.

A Rajt helyszín becsatlakozott az Akkor és Most programsorozatba. A cél, a helyiek által jól ismert Bánomi áttörés teteje, amely méltó helyszíne volt a távok végső küzdelmének.

A hosszú távon indulóknak 123 km-t kellett teljesíteni, melynek útvonala Esztergom-Pilismarót-két-Bükkfa nyereg-Esztergom. Ezt a kört kellett háromszor megtenni. A hosszú távon abszolút első helyen 3:12:32 -es idővel Kuba Roland (Brigetio KSE), a nőknél: 3:58:20 -as idővel Vass Melinda (Roprint Racing TEAM) teljesítette a távot. 228 előnevezett és 29 helyszíni nevezett vágott neki a különböző távoknak. A verseny távot 206 fő teljesítette.

A rövidtáv (Esztergom- Pilisszentlélek-Esztergom) 27 km-es távon mérette meg magát. Az éles rajt Esztergom táblától indult. A rövid távon legjobb időt: 0:38:00 -as idővel Balogh Zsombor (ZENGŐ SE), a nőknél: 0:42.17 -es idővel Horváth Borbála (Esztergomi triatlon Klub SE) teljesítette.

Az eredményekért kattints ide.

Fotókat itt találsz a versenyről.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo