fbpx

Vasárnap újra cyclo-cross verseny Iszkaszentgyörgyön a kastélyparkban!

Hétvégén, december 3-án ismét cyclo-cross versenyt rendeznek Iszkaszentgyörgyön, ezúttal is a festői Amadé–Bajzáth–Pappenheim-kastély és annak parkja ad otthon a Garmin Trail Zone Cyclo-Cross Magyar Kupafutamnak. Az előrejelzések alapján fagyos verseny várható, sárra nem kell számítani, viszont jó hangulatra igen.

Az elmúlt időszakban minden évben rendeztek Iszkaszentgyörgyön cyclo-cross magyar kupafutamot, az idei már zsinórban a 4. lesz amikor az Amadé–Bajzáth–Pappenheim-kastély és annak parkja látja vendégül a cyclo-cross szakág hazai kedvelőit. A Székesfehérvárhoz közeli település kedveli a sportot, rendszeresen rendeznek itt sporteseményeket. A kastély és a park különleges hangulatot a cyclo-cross versenynek, ritkán bringázhatunk ilyen körülmények között, kivéve ha éppen ezen a település lakunk.

Idén a pálya az előző éviekhez hasonló lesz, egy rövid erdei szakaszból és a füves parkból fog állni, melyben különböző akadályok fogják nehezíteni a versenyzők dolgát. A versenyen az erő fog dominálni, ugyanis jelentős szintet tartalmaz egy kör.

A december beköszöntével télies időt ígérnek hétvégére, azaz ha beválik az előrejelzés akkor fagyos talajra számíthatnak a bringások, bár addig még sok minden változhat. Annyi biztos, hogy nagyobb eső esetén sem lesz sár, mert a talaj gyorsan elnyeli a vizet a parkban. A szurkolóknak nem kell aggódni a hideg miatt, mert lesz fűtött helyen büfé, ahol megmelegedhetnek a futamok között.

Kedvezményesen nevezni szerda éjfélig lehet, utána csütörtök-pénteken felárért lehet nevezni, míg szombaton helyszíni nevezés már csak az U9 és a hobbi kategóriák számára lehetséges

Nevezés: https://sportorigo.com/HU/4/Nevezes/326/GARMIN-TrailZone-Cyclocross-Magyar-Kupa

Versenykiírás: https://bringasport.hu/verseny/garmin-trail-zone-cyclo-cross-magyar-kupa-iszkaszentgyorgy/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo