fbpx

Tour de Volcano – nyerj ingyen nevezést Besztercebányára!

Július 6-án harmadik alkalommal vágnak neki a szlovák, magyar, cseh, lengyel, osztrák és svájci bringások a gyönyörű Polana vulkán körül rendezett 135 kilométeres versenynek.

Fotó: Adriana Korytková

Fotó: Adriana Korytková

A Budapesttől 180 kilométerre levő Besztercebányáról (Banská Bystrica) rajtol az 50 kilométeres sík szakasszal indító verseny. Majd a hegyes részek következnek: egy 10 kilométeres mászás a vulkánra és még néhány kisebb és rövidebb dombra. A verseny specialitása a befutó előtt 5 kilométerrel levő Paris-Roubaix életérzést adó földutas szakasz.

A verseny vonalvezetése szinte végig új aszfalton halad, ami tényleg élvezetessé teszi a versenyt. A versenyt 3, UCI tapasztalatokkal rendelkező bíró felügyeli. A verseny kedvez az amatőröknek, hiszen ők is élvezhetik a professzionális szervezést.

Fotó: Adriana Korytková

Fotó: Adriana Korytková

A külföldiek számára a helyszínen is lehetőség nyílik kifizetni a 17 eurós nevezési díjat, amiért mintegy 60 euró értékű, bőséges rajtcsomag jár: Urpiner alkoholmentes ital,  Stillmass ital, étkezési lehetőség a verseny után és egy egyedi Tour de Volcano emblémás kompressziós zokni. A pénzdíjakon kívül a tombola fődíja egy Merida Scultura 904-es országúti kerékpár lesz.

Fotó: Adriana Korytková

Fotó: Adriana Korytková

További információk a versenyről a www.tourdevolcano.sk oldalon olvashatók angol nyelven.

Ahhoz, hogy nevezést nyerhess, egy egyszerű kérdést kell megválaszolni:

Hány hegyi hajrá található a Tour de Volcano versenyen?

A helyes válaszokat 2014. július 3-án 24:00-ig várják a szervezők a mafra@mafra.sk email címen. A sorsolás pénteken lesz, amiről emailes értesítés kap a szerencsés.

A teljes angol nyelvű versenykiírás itt olvasható

.

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo