fbpx

Tekerj a zöldbe farsangi csomagolásban!

Farsangi kerékpártúrára invitálunk titeket február 19-én az „Etyeki Körben”, ahol a jelmezben tekerők jutalomban részesülnek, stílszerűen a környezetkímélő csomagolástechnikákról híres Sipospack Kft. jóvoltából.

A túrán a részvétel ingyenes, sőt, a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) és támogatóink jóvoltából meleg teával, frissítéssel várjuk a bringásokat. Mindenképpen számítunk rá, hogy jelmezben érkezzetek, amit külön meglepetéssel jutalmazunk! A túráról fotók is készülnek majd, melyeket természetesen megosztunk a résztvevőkkel.

A találkozó és a visszaérkezés helyszíne a Sipospack telephelye Herceghalom, Zsámbéki út 11./A szám alatt, ahol lehetőség lesz parkolásra is az autóval érkezőknek. Herceghalom egyébként kerékpár szállítására is alkalmas kocsikból álló vonattal is könnyen megközelíthető, vagy bringával is több irányból elérhető alacsony forgalmú közúton.

A találkozó időpontja február 19. szombat, 10:30 perc, indulás 11:00 órakor Biatorbágy felé a tavak mellett. Biatorbágyon a tervek szerint összevárjuk egymást, majd az új kerékpárúton indulunk tovább Etyek felé, ahol a Látogatóközpontban az Önkormányzat és a MAKETUSZ részéről meleg teával, müzliszelettel vendégeljük meg a társaságot. Etyekről 13:00 körüli indulással a felújított aszfaltcsíkon érjük el újra Herceghalmot. Táv: 27 km, szint: 160 méter.

A túra nem a sebességről, hanem a jó társaságról szól, tehát bárkit, bármilyen kerékpárral szívesen látunk, célzottan a kezdőket is! Ami kötelező, a fejvédő használata, magabiztos kerékpárkezelés közúton, valamint a KRESZ ismerete és betartása. Fejvédőt csak korlátozott számban tudunk biztosítani, ezért akinek van, mindenképpen hozza magával és a jelmezét is ennek megfelelően tervezze. Szintidő nincs, főleg együtt szeretnénk haladni.

A túra lebonyolítását a Ridehard.hu jóvoltából két túravezető is segíti, akik végig pontos információkkal szolgálnak az útvonalat és a megállópontokat illetően. A túrára a tamas@ridehard.hu email címen jelentkezőknek az eseményt megelőzően pontos GPX tracket is küldünk. Az esemény a Facebookon – kattints, hogy ott leszel: https://fb.me/e/1q3Lv8Dbf

A MAKETUSZ gondozásában életre hívott „Tekerj a zöldbe!” sorozatról: A könnyen teljesíthető kerékpáros túrák a félénk és kezdő bringásoknak szólnak. Az országos túrasorozat elsősorban azokat kívánja megmozdítani, akik egyedül félnek nekivágni, de társaságban bátran letekernek egy rövidebb szakaszt. A túrák egységesen 25-45 kilométer közötti hosszúságúak, treking vagy mountain bike kerékpárral és akár gyermekszállító utánfutóval is teljesíthetők. A túrák mindamellett, hogy a kerékpározás népszerűsítésére jönnek létre, egy környékbeli látnivalót is érintenek. (www.tekerjazoldbe.hu)

Támogatónk, a Sipospack Kft. 100%-ban magyar tulajdonú csomagolástechnikai vállalkozás, mely élen jár a legkorszerűbb, környezetkímélő csomagolási megoldások alkalmazásában, hozzájárulva a fenntartható környezet kialakításához. Nem csak a gyártás során alkalmaznak „zöld” technológiákat, hanem a mindennapi életben munkatársaikat is ösztönzik például a kerékpáros közlekedésre, kerékpározásra, ezért is látják szívesen vendégül a túra résztvevőit. (www.sipospack.hu)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo