fbpx

Tállya Challenge 2017 – „ÜDV a HOLDON”!

Magyarország legújabb kihívása Európa közepén!
Az idei év őszén először kerül megrendezésre, egy Európában is egyedülállónak számító sportesemény, a Tállya Challenge. 
A rendezvény különlegességét, a festői környezetű Tállya település mellett a Colas bánya, és az azt körülvevő terület adja. Monumentális, néhol már holdbéli kinézete egyedi és különleges élményt biztosít a két külön versenyszámot, a futást és a mountain bike távokat teljesítőknek.

Az esemény promo videója:
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]PLACE_LINK_HERE[/youtube]

Az esemény időpontja: 2017. október 6-8.
Az esemény helyszíne: HU-3907 Tállya, Rákóczi út 23

A háromnapos versenyhétvége alatt, kiegészítő programok vehetők igénybe, előzetes bejelentkezés alapján. (Dűlőtúra, vezetett borkóstolók, pincetúrák.)

Nem csak a sport, de a szórakozás is adott lesz a Tállya Challengen, péntek este a hivatalos 17.00-től kezdődő pályabejárás után Jász Andris zenél egy könnyed lounge hangulattal a verseny előtti estén, majd a szombati versenynap záró programja egy Belga nagykoncert lesz. A szervezők nem csak a versenyzőkre gondoltak, hanem a látogatói élményekre is. A Red Bull jóvoltából a bánya központi területén kialakításra kerül egy „FUN ZONA” ahol zene és egy teljes kiszolgálással felállított szurkolói zóna kerül kialakításra. A férőhelyek korlátozottak, ezért a belépéshez előzetes bejelentkezés szükséges. (Bejelentkezés itt: info@tallyachallenge.hu)

Versenyinformációk:
Versenytáv: 12km / 1kör
Sportágak: Futás / MountainBike


A TC-RUN egy akadályokkal nehezített terepfutó verseny, extreme helyszínével (Colas Bánya) 14 éves kortól biztosít kihívást a résztvevőknek. Palánkok, rámpák, mocsaras árkok, óriás munkagépek, kötélhálók és még jó néhány akadály várja a kalandfutás rajongóit, akiknek nem csupán az akadályok meghódítása, hanem a bajtársiasság, az akaraterő éskitartás megtapasztalása is felejthetetlen élményt nyújt a megmérettetés során.

A kijelölt TC-RUN táv 1.illetve 3 fős csapatban is teljesíthető. A 3fős csapat együtt teljesíti a 12km-es távot, és mindhárom csapattag időeredményének összege a mérvadó a ragsoroláskor.


A TC-BIKE egy egyedülálló mountainbike verseny, amely az aszfalt és extrém terepviszonyokat egyaránt magában foglalja a 12km illetve a 36-es táv alatt. A pálya az akítvkőbánya jellegéből adódóan olyan terepviszonyokat is tartalmaz, amely az országban egyedivé teszi a TC-BIKE pályavezetését.

A kijelölt TC-BIKE táv 1.illetve 3 fős csapatban is teljesíthető. A 3fős csapat 3×12 km teljesítését jelenti váltóban. A váltó összeadott időeredménye mérvadó a rangsoroláskor!
A TC-BIKE MARATON távja egyéniben teljesíthető 36km.

Bővebb információ és programok: www.tallyachallenge.hu
Nevezés információ: https://tixa.hu/tallyachallenge

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo