fbpx

Szívhez szóló ajándékok bicajosoknak

Milyen karácsonyi ajándéknak örülne kerékpáros családtagunk, ismerősünk? Apró, ötletes, egyedi meglepetésekből állítottunk össze egy válogatást, melyek egyszerre praktikusak, illetve tökéletesen illeszkednek a bicajos életmódhoz.

A címben szereplő kérdésre a válasz zsigerből kerékpár, -alkatrész vagy bicajos ruházat. Sajnos ezek az áhított kellékek nemcsak drágák, hanem kimenetelük is bizonytalan: részben személyes preferencia, technikai paraméterek vagy éppen a pontos méret miatt. Ellenben számos olyan kiegészítő létezik, amely figyelmes – nem mellesleg hasznos – ajándék, és jó eséllyel okoz örömet a kerékpározás iránt érdeklődő szerettünk számára.

A legkézenfekvőbb megoldás körülnézni a Bikegift kínálatában, ahol nemcsak dísztárgyak, hanem a mindennapokban hasznos eszközök is helyet kapnak a kínálatban. Kapható a világszerte népszerű Le Bicycle termékek, melyek angol tervezésű, kerékpáros dizájnnal ellátott ajándéktárgyak, minőségi kivitelben. Emellett számos egyéb kerékpározás ihlette használati tárgy található honlapukon, ezek elkísérik a kerékpárost a mindennapokban, legyen szó ágyneműről, törülközőről, termoszról, vagy éppen óráról – természetesen jópofa, egyedi, biciklis dizájnnal ellátva.

A jelen írásban kiválasztottunk néhány ajándékötletet a széles Bikegift palettáról, amely minden lelkes bicajos arcára mosolyt varázsol. Az egyes termékek mellett kisebb vagy nagyobb ajándékcsomagok is rendelkezésre állnak. És ha az ajándékvásárlással csúszásban lennél, jó tudni, hogy a megrendelt áru akár már másnap kezedben lehet!

Kerékpáros ágynemű

Bicajos ismerősünknek igazán nagy meglepetést okozhat a retro kerékpáros dizájnnal ellátott ágynemű. Így télvíz idején is a nap egyharmadát töltheti szerettünk bicajok között, elalvás előtt felidézve a csodálatos nyári élményeket. A szett rendkívül sima és puha tapintású, két párnahuzatot, egy lepedőt és egy paplanhuzatot tartalmaz. Bebújtató megoldással húzható fel, gombokra cipzárra nincs szükség. Ezzel az ajándékkel egész biztosan nem lövünk bakot!

Tartalma:

2 db párnahuzat retro kerékpáros mintával, olívazöld alapú drapp csíkos hátoldallal, 54 x 81 cm
1 db paplanhuzat hasonló dizájnnal 200 x 230 cm
1 db lepedő olívazöld alapon drapp színű csíkokkal mind két oldalán 230 x 245 cm
1 db tasak amiben igényesen, praktikusan elhelyezhető a huzat szett.

Ár: 17.900 Ft

További info: https://bikegift.hu/retro-agynemuhuzat

Kerékpáros zuhanyfüggöny

Ahogy minden este bicajos ágyneművel takaródzhatunk, a napi tisztálkodást, felfrissülést is végezhetjük bicajos motívummal díszített környezetben. A Bikegift többféle egyedi kerékpáros zuhanyfüggönyt kínál, már csak azt kell kiválasztani, amelyik szerinted a legvidámabbá, meghitté varázsolja szeretted reggeli menetrendjét!

Jellemzők:

150 x 180 cm
8 db műanyag akasztó gyűrűvel
40°-on mosható
Vasalható
Poliészter alapanyag

Ár: 6.490 Ft

További info: https://bikegift.hu/velocipad-zuhanyfuggony

Kerékpáros zuhanyfüggöny citromos dizájnnal

Igazán egyedi dekor kiegészítő, garantáltan mosolyt varázsol mindenki arcára a Bikegift eme zuhanyfüggönye!

Jellemzők:

180 x 180 cm (nagyobb méret)
12 db műanyag akasztó gyűrűvel
30°-on mosható
Vasalható
Poliészter alapanyag

Ár: 6.490 Ft

További info: https://bikegift.hu/kerekparos-citromos-zuhanyfuggony

Egyéb zuhanyfüggönyök: https://bikegift.hu/kerekparos-zuhanyfuggony

Kerékpáros sporttörülköző

Ha már a fürdőszobánál és a tisztálkodásnál tartunk, a törülköző mindenképpen alapvető használati eszköz. Mindenki ragaszkodik saját törülközőjéhez, kiváltképp akkor, ha az valamiképp még személyesebb. A Bikegift által forgalmazott kerékpáros sporttörülköző szeretett hobbinkra utalva válhat a megajándékozott igazi kedvencévé. A többféle színben kapható minőségi „törcsi” kiváló ajándék, a hímzett kerékpárost ábrázoló minta a szívhez szól.

Jellemzők:

Rendkívül puha kellemes érintésű alapanyag
24 x 110 cm
40°-on mosható

Ár: 1.490 Ft

További info: https://bikegift.hu/kerekparos-sporttorulkozo-kek

Azonos áron és dizájnparaméterekkel a fenti kerékpáros sporttörülköző a következő színvariációkban is kapható:

-pink szín elsősorban hölgyek részére: https://bikegift.hu/pink-kerekparos-sport-torulkozo-1205

-szürke változat azoknak, akik a fekete/szürke színű kerékpárt részesítik előnyben a láthatósági színekkel szemben : https://bikegift.hu/szurke-kerekparos-sport-torulkozo

-…és a klasszikus fehér törülköző, amely a tisztaság szimbóluma: https://bikegift.hu/s-torulkozo-feher

Kerékpáros díszóra

Lakásunk megannyi dísztárgya közül kevés az olyan, amire gyakran tekintünk, és még fontos információt is közöl. A kerékpáros díszóra mutatja a pontos időt, akár munkába indulunk, akár végre egy jót tekerni. A fémből készült óra eredeti módon díszítheti otthont, a kerékpáros dizájn pedig emlékeztet a megajándékozott kedvenc foglalatosságára. Eme ötletes ajándék minden kerékpárost levesz a lábáról!

Jellemzők:

26 x 23 x 11 cm
Óra átmérője 10,8 cm
Fém konstrukció

Ár: 7.900 Ft

További info: https://bikegift.hu/kerekparos_diszora

Merida limitált kiadású falióra

Még személyesebb lehet az óra, ha az kerékpárod gyártójától származik. És ezt a limitált kiadású faliórát nemcsak Merida kerékpártulajdonosok fogják értékelni, hanem bárki, aki a csapat sztárversenyzőit csodálja, esetleg vágyakozik a világ legjobb és legismertebb bicajai után. A Merida lógóval ellátott nagyméretű falióra a márka ikonikus színeiben garantált telitalálat az ünnepekre!

Jellemzők:

Óra test átmérő: 32 cm
Számlap átmérő: 29 cm
Ceruzaelemmel (AA) működik (nem tartozék)
Fehér óratest fekete számlappal és Merida logóval ellátva

Ár: 8.990 Ft.

További info: https://bikegift.hu/kerekparos-ajandek/dekoracio/merida-faliora-zold

Illatgyertya

A hideg téli napokon az otthonos környezet, az ünnepi hangulat egyik közkedvelt kiegészítője az illatgyertya. A Le Bicycle gyertya a bicajos dizájn mellett meglepően kellemes és intenzív illattal járul hozzá az otthonos hangulat megteremtéséhez, a kerékpárkedvelők mellett az egész család kedvence lehet. Az javasoljuk, idén dobd fel a hangulatot az egyedi, most akciósan kapható Le Bicycle mintával ellátott, jópofa konzervdobozba zárt kis illatgyertyával – akár saját otthonodban, akár szeretteidnél!

Jellemzők:

magassága: 7,5 cm
átmérője: 7,5 cm
ón, paraffinviasz, gyapot anyagokból.

Ár: 2.300 Ft helyett most csak 2.100 Ft!

További info: https://bikegift.hu/kerekparos-ajandek/dekoracio/lb-kerekparos-illatgyertya

—-

Ajándékcsomag

Le Bicycle ajándékcsomagok

Az fent bemutatott egyes termékek mellett a kerékpáros ajándékokra specializálódott angol márka kisebb-nagyobb kedvezményes ajándékcsomagokat is összeállított, így többféle méretű és értékű ajándék állítható össze az apróbb bicajos „csecsebecsékből”. Ilyen például az alább szereplő a“Le Bicycle ajándékcsomag“, amely a márka kedvelt termékeiből köt egy kisebb „csokrot”. A dizájn egységesen a megszokott, szívet melengető stílust követi. Érdemes a Le Bicycle honlapon körülnézni az egyéb kedvezményes ajándékcsomagot tekintetében. A csomagban található termékek mindegyike külön is megvásárolható az ajándéktárgyak menüpont alatt.

Az ajándékcsomag tartalma:

  • Le Bicycle pohár

Magasság: 8,5 cm
Átmérő: 8,5 cm
Mikrohullámú sütőben használható
Mosogató gépben használható

  • Le Bicycle szemüvegtok

Hossz: 15 cm
Szélesség: 6 cm
Magasság: 4 cm

  • Le Bicycle szemüvegtörlő

18 x 15 cm

Az ajándékcsomag ára: 4.480 Ft helyett most csak 4.040 Ft!

További info: https://bikegift.hu/kerekparos-ajandek/ajandekcsomag/lebicycle-office

Ajándékdoboz, -csomagolás

A Le Bicycle többféle kerékpáros motívumot tartalmazó csomagolást kínál, a hagyományos csomagolópapírtól a papírtasakon keresztül a fém dobozig. Ezek segítséget nyújtanak az itt megvásárolt ajándékok becsomagolásához, emellett beszerezhetők önmagukban, ha esetleg a már az egyéb ajándékokat szeretnénk még kedvesebbé tenni egy apró kerékpáros motívummal. Most a fémdoboz opciót mutatnánk be, amely egy névre szóló alu ajándékdoboz.

Ha az ajándékot igazán egyedi csomagolásban szeretnéd átadni a kerékpárrajongó családtag vagy ismerős számára, íme a legtutibb megoldás! Add meg a „célszemély” nevét (amennyiben nem küldesz nevet az ajándékdobozon a “Csak Neked” felirat szerepel), így a kerékpáros tematikán túl még személyesebb lesz az átadott ajándék. A dobozt a megajándékozott garantáltan használja majd a mindennapokban, hisz ki ne szeretne valamit tárolni egy személyre szóló, kerékpáros mintájú minőségi díszdobozban! Az ajándék méretétől függően két méretből választhatsz: a kisebbik 13 x 11 cm (tetőméret 9,5 x 9,5 cm), a nagy: 16 x 18 cm (tetőméret 13,2 x 13,2 cm). A tető méretét kell figyelembe venni, mivel ennél nagyobb termék nem fog a dobozba beleférni! A doboz kinyitása a festékes dobozhoz hasonlóan egy lapos tárggyal törtinik.

A képen látható „Csak Neked” felirat helyén pl. Dávidnak vagy egyszerűn Dávid is szerepelhet, ezt a „Megjegyzés” rovatban kell feltüntetni. A névre szóló alu ajándékdoboz két méretben kapható: a kisebb méret ára 990 Ft, míg a nagyobb 1.690 Ft.

További info:https://bikegift.hu/alu-ajandekdoboz

Az összes Le Bicycle terméket itt találod!

https://bikegift.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo