fbpx

Specialized férfi kerékpáros aláöltözet

A közvélemény-kutatások szerint az amerikai Specialized a világ legismertebb kerékpármárkája, ennek megfelelően széles és magas színvonalú ruházati kínálattal áll a minőség és technika iránt elkötelezett bicajosok rendelkezésére. Az igényesség nem feltételezi, hogy a nagy „S” valamely kerékpárját hajtsuk: az aláöltözet tekintetében a márkajelzés többé-kevésbé indifferens!

teliruha_kiegeszitok_39A Specialized alsóruházat kollekcióban szereplő téli hosszú ujjas felső speciális PROLEN® üreges szálú technikai alapanyaga ideális a nedvesség hatékony elvezetéséhez, következésképpen a hőháztartás biztosításához. Kerékpározás során óhatatlanul testpára keletkezik, a fokozottan szigetelő téli öltözeten keresztül az izzadság nehezebben párolog el, mint a vékony nyári mezben és nadrágban. Hideg időjárásban tehát különösen fontos szerepet kap a réteges öltözködés.

Többféle fejlett alapanyag, a méret sajnos a tesztelő számára túl nagy...

Többféle fejlett alapanyag, rendkívül magas színvonal… a méret sajnos a tesztelő számára túl nagy!

Minden a testtel közvetlenül érintkező ruhaanyaggal kezdődik. Ez a réteg ideális esetben könnyű, kellemes érintésű, nem utolsósorban antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. A korszerű technikai szövetek a hagyományos poliészternél lényeges jobb nedvességelvezetést tesznek lehetővé, a Specialized felső aláöltözet esetében alkalmazott PROLEN® üreges szálú alapanyag e célra a lehető legideálisabb. A testrészek szerint megválogatott többféle szövéssel került alkalmazásra, kihasználva mindegyik legelőnyösebb tulajdonságait.

A Specialized téli aláöltözet egyértelműen professzionális darab. Magas szintű izzadságelvezetést tesz lehetővé, a bőr még intenzív testmozgás során is száraz marad. A varrások kiküszöbölése megakadályozza az esetleg fellépő kidörzsölést, második bőrként simul a testre, elasztikusságának köszönhetően pedig rugalmasan követi a test minden mozdulatát, szárazan tartja a bőrfelszínt. A kényelem további eleme a pontos illeszkedés, csakis így biztosított a már-már észrevehetetlen viselet. A PROLEN® anyag emellett antibakteriális és antiallergén kezelést is kapott, kordában tartva a baktériumok szaporodását.

[divider scroll_text=””]
A Specialized aláöltözet rövid ujjas, ujjatlan, illetve hölgyek számára tervezett változatban egyaránt elérhető. (Az utóbbi szerepel jelen körképünkben is.) A szabás a kerékpáros testhelyzetet veszi alapul, így az előre dőlt felsőtesthez megfelelő ujjhosszal és hátkialakítással rendelkezik. Emellett az alapanyag fokozott rugalmasságának köszönhetően jól idomul a különböző testtartáshoz.

Rövid ujjas változatban is elérhető...

Rövid ujjas változatban is elérhető…

A többrétegű kerékpáros ruhatár a tapasztalatok alapján nemcsak praktikus, hanem költségkímélő is. Nem szükséges egyszerre négy évszakos bringás ruhatárat beszerezni, például egy a most bemutatott kissé vastagabb aláöltözettel hűvösebb időjárásban is kellemes marad közérzet. A Specialized egyértelműen a minőség és a technikai színvonal elkötelezettje, aláöltözete sem cáfol rá a kiérdemelt hírnévre. Az alsóruházat kellemesebbé varázsolja a késő őszi vagy téli kerekezéseket, ami szerintünk fontosabb, mint a kerékpáron végzett bármilyen technikai fejlesztés!

Jellemzők:

  • magas technikai színvonalú, nedvességelvezető téli aláöltözet
  • PROLEN® üreges szálú alapanyag
  • többféle szövéssel az optimális szellőzés érdekében
  • tökéletes mozgáskövetés
  • könnyű, vékony pontosan illeszkedő szabás
  • varrásmentes kialakítás a kidörzsölés elkerülése érdekében
  • pontos nyakilleszkedés
  • antibakteriális és antiallergén kezelés
  • tartós erős kialakítás
  • újra hasznosítható alapanyag

Ajánlott fogyasztói ár: 22 190 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

teliruha_kiegeszitok_33

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo