fbpx

Öt napig ismét a bringásoké Balatonfüred és Tihany

Immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre 2012. június 13-17. között Balatonfüreden és Tihanyban a Balaton Bike Fest, amely a térség legnagyobb kerékpáros fesztiválja. A rendezvény az idén megépült Bringaparkban várja a kerékpársport szerelmeseit.

Dirt Contest 2009 (Fotó: Takács Tamás)

2011 a fejlesztések éve volt a háttérben is, megváltozott a Balaton Bike Fest tulajdonosi köre. Megalakult a BB Fest Kft., amely átvette és új alapokra helyezte a rendezvény szervezését. A korábbi szervezők legjobbjai csatlakoztak az új tulajdonosokhoz, a Navigátor Sportmédia Kft. és az Eventrial Kft. csapatához, és Gács Péter ügyvezetésével 2011 őszén elindult a 2012-es Balaton Bike Fest előkészítése.

Tihany DH 2009 (Fotó: Takács Tamás)

2012-ben minden eddig kipróbált és nagy érdeklődést övező versenyszám megrendezésre kerül, úgymint a Downhill, a Dirt, a Triál, a Cross-country, a Maraton, az Országúti, a Tereptriatlon, a Kajak duatlon, a szakágak prominens hazai szervezői által. A látogatók szórakozását a versenyeken kívül túrák, Bike Expo és más szabadidős, zenei programok is biztosítják, hogy teljes legyen a fesztivál hangulat.

Világsztárokban eddig nem volt hiány... (Fotó: Takács Tamás)

A rendezvény honlapja: balatonbikefest.com

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo