fbpx

Contador építkezésen erősített – videó

Ritkán látható hasonló videó egy csapatépítő tréningről: a háromszoros Tour de France-győztes Albert Contador és a Saxo Bank legénysége egy iskola építési munkálataiban vettek részt, gyakorlatilag minden munkafázisban.

A jótékonykodásra az izraeli edzőtáborozás során került sor, ahol Bjarne Riis gárdája először jött össze a 2012-es szezonra való felkészülés jegyében. Nem csak építkeztek azonban a versenyzők, hanem egy bringasuli pályát is átadtak, melyen melyet személyesen is kipróbáltak.

Contador a jeruzsálemi kritériumon, december 6-án

Egy héttel korábban, Mikulás napján egy esti kritériumversenyen is megmutatták magukat a Saxo sztárjai egy látványos, belvárosi pályán, ahol „természetesen” Contador volt a leggyorsabb, akinek ez egyben szülinapi ajándéka is volt. Az első összetartásba persze egy kis adrenalin-serkentő szórakozás is belefért, tandemugrás formájában:

Igazán gyors "lejtmenet"

Contador, akinek függő doppingügyében januárban várható döntés, minden eddiginél keményebb felkészülést helyezett kilátásba, aminek jegyében már februárban elkezdi a versenyzést, Mallorcán randevúzik majd Cadel Evans-szel és a Schleck-tesókkal az egyhetes versenysorozaton.

Videó a csapatépítő tréningről:

Fotók: Tim De Waele – tdwsport.com

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo