fbpx

Országútizol? Gyere Zalakarosra!

Június 18-án és 19-én minden országúti bringás számára lesz egy távunk. Országúti verseny, teljesítmény túra, vagy inkább családi biciklizés vonz? Lesz itt minden, mint a vurstliban. Nevezz be a Mapei Tour de Zalakarosra, és nézd meg a saját szemeddel!

zalakaros_országúti maraton

Itt már szombaton előkaphatod a bringás ruhád, mert 18-án délután részt vehetsz egy ingyenes „bemelegítő túrán” a Kis-Balaton körül!  19-én, vasárnap pedig versenyzőként izzadhatsz a 127 kilométer távú Bianchi Zalakaros Maratonon, vagy bejárhatod a környéket saját tempóban a 66 kilométeres Zobori KalandoZoo Teljesítménytúrán, és a 33 kilométeres Karos Spa Kis-Balaton Családi túrán. Akármelyik távon is mész, vess néha egy-egy pillantást a tájra, a lenyűgöző szépségű természetvédelmi területekre, a Kis-Balatonra! Hidd el, megéri!

zalakaros_Tour de Zalakaros

De miért jó neked, ha a Mapei Tour de Zalakarosra nevezel?

Kapásból tudunk legalább 10 indokot:

  • Tartalmas, programokkal teli hétvégét tölthetsz Zalakaroson, Magyarország egyik legnépszerűbb üdülővárosában
  • Ingyen mehetsz a Zalakarosi Fürdőbe és a Zobori KalandoZoo kalandparkba
  • Ha június 5-ig online nevezel, garantáltan tiéd egy szuper póló, és még a neved is ráírjuk a rajtszámodra
  • Egy nevezési díjért két indulási jogot kapsz, hiszen a szombati bemelegítő túra minden nevezőnek ingyenes!
  • Ha a Bianchi Zalakaros Maratonra nevezel, a rajtcsomagodban egy Bianchi kulacsot is találsz
  • Amikor a meredek hegyoldalon épp kiköpöd a tüdőd, szörnyek és szuperhősök szurkolnak neked, és ha nem sietsz, lehet, még az is előfordulhat, hogy egy láncfűrésszel ösztönöznek gyorsabb haladásra.
  • Bringát nyerhetsz! Fődíjunk egy gyönyörű Bianchi Intrepida Veloce 10 sp Compact kerékpár, celeste színben a Bianchi kerékpárok hazai forgalmazójának jóvoltából
  • De nyerhetsz egy CTM Tranz 1.0 kerékpárt is a Jankó Kerékpáros Csapata Bt. jóvoltából
  • Nyerhetsz még nagyjából egy tucat dolgot a sorsoláson, teljesítménydiagnosztikától wellness hétvégén és a borvacsorán át, egészen a tésztacsomagig. Tényleg rengeteg ajándékunk van!
  • Ezek kívül a pénzedért kapsz útvonal biztosítást, frissítést, orvosi és technikai segítséget – bár ne legyen szükséged rá -, a maratonon és a teljesítménytúrán pedig időmérést.

zalakaros_bringák

És amihez nem szerencse, hanem teljesítmény kell, az a díjazás! A Bianchi Zalakaros Maraton (127 km) férfi elit győztese egy 210 ezer forint értékű Mr. Wheel kerékszettel lesz gazdagabb. Emellett a leggyorsabbak között – az érmeken és a serlegeken túl – kiosztunk még wellness hétvégéket, borvacsorákat, borkóstolás lehetőségeket és Mapei Tour de Zalakaros mezeket is.

Kedvezményes online előnevezésre június 5., vasárnap éjfélig van lehetőség, ezután már csak a Vuelta Sportirodában, vagy június 17-től a helyszínen, Zalakaroson lehet nevezni.

További részletek és regisztráció a Mapei Tour de Zalakaros honlapján: www.tourdezalakaros.hu

Mindenkit szertettel vár a TEKER Egyesület és Zalakaros Város Önkormányzata nevében a szervező Vuelta Sportiroda.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo