fbpx

Lovassy Krisztián a legjobb profik között a Luxemburgi Körversenyen (videó)

lovassyLovassy Krisztián luxemburgi kontinentális csapata, a Differdange Losch színeiben kiemelt kategóriás UCI Europe Tour viadalon, a Luxemburgi Körversenyen vesz részt, olyan sztárokkal mérheti össze tudását, mint a 20-szoros GT-szakaszgyőztes Andre Greipel, vagy az ausztrál Caleb Ewan…

A Luxemburgi Körverseny (2.HC) tegnap kezdődött egy 2,8 kilométeres prológgal és vasárnapig, június 5-éig tart, a prológ után négy etapot kell még teljesíteni.

Krisztián a 2,8 kilométeres egyenkénti indításos versenyen – aminek a végén egy meredek macskaköves emelkedő is volt – 0:04:44.54 perces időt hajtott, ezzel 24.18 másodperccel maradt el a győztes Jean Pierre Drucker-től (BMC).

Ahogy a Tour de Hongrie-ra is készülő magyar bringás is elmondja, a mezőny rendkívül erős, a BMC, Lotto-Soudal, Orica-GreenEdge, Tinkoff, IAM Cycling WorldTour.csapatokkal és további Pro Continental (másodosztályú) gárdákkal. A szakaszok nem tartalmaznak magas hegyeket, viszont folyamatosan föl-le halad a pálya, hullámvasútra hajaz az útvonal.

További információk a versenyről: http://www.procyclingstats.com/race/Skoda_Tour_de_Luxembourg_2016_Stage_1_Preview

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo