fbpx

Női kerékpáros válogatottunk nemzetközi UCI-versenyen

Ritkán delegálja Magyarország a női országúti kerékpáros válogatottját UCI 2.2-es többnapos versenyre. Ez most megtörtént, lányaink tegnap egy csehországi négynaposon startoltak el.

Benkó Barbara, Mester Dóra, Király Mónika, Szurominé Pulsfort Diána és Kormos Veronika

Benkó Barbara, Mester Dóra, Király Mónika, Szurominé Pulsfort Diána és Kormos Veronika (Fotó: Pavel Zizka)

Az április 30. és május 3. között zajló, 29. alkalommal megrendezett Gracia Orlova viadalon Al Saidi Leila, Benkó Barbara, Király Mónika, Kormos Veronika, Mester Dóra és Szurominé Pulsfort Diána indulnak, s túl vannak az első napon, valamint az első 101 kilométeres szakaszon.

A dombos terepen a 135 fős mezőny alaposan szétszakadozott, lányaink közül az utolsó emelkedőre Benkó Barbi (49.), Király Mónika (77.) és Kormos Veronika (81.) érkeztek a mezőnnyel, Pulsfort Dia 4:44 perc hátránnyal a 117. helyen érkezett, míg Mester Dóra és Al Saidi Leila közel 20 perc hátránnyal a 128. illetve a 129. helyen futottak be. A szakaszt a fehérorosz Alena Amialiusik nyerte.

Barbi facebook-oldalán ezt írta a versenyről: Gracia Orlova első szakasz, eredmények alább! Sajnálom az utolsó hegyet, kicsit elrontottam, jobb is lehetett volna, de nem vagyok elégedetlen, a hegyi hajrákra rámentem, még pontot is szereztem!  Egy kis ideig szökésben is voltam csapattársnőmmel, Lindaval, aki a svájci válogatottal van itt és felhúzhatta a pöttyös trikót is! ‪#‎MTBpower Holnap királyetap!

Eredmények: Gracia_2015_1_etapa

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo