fbpx

A hollandok már a spájzban vannak és mindent visznek! Bemutatkoznak a Pro-User kerékpárszállítók

A Pro-User kerékpárszállító Hollandiában látta meg a napvilágot. Nem véletlenül, hiszen az egy főre eső kerékpárok száma ott a legnagyobb, így hatványozott igény volt a bringák szállítására is. Évtizedek óta fejlesztik, tökéletesítik termékeiket, legyen szó vonóhorogra, hátsó ajtóra vagy tetőre szerelhető kerékpárszállítóról.

pro_user_kerekparszallitok_kerekpartartok 23

Három modellt teszteltünk az elmúlt hónapokban (Diamant SG3TourSaffier IVqc), melyekről részletes beszámolóval jövünk holnap, de előtte érdemes kicsit jobban megismerni a márkát hiszen itthon nem biztos, hogy mindenkinek ismerősen cseng a nevük!

A Pro-Usernek három fő vezérfonala van:

1. minőség és biztonság: a kerékpárok autón kívül való szállításánál alapvető kritérium a feltétel nélküli biztonság. A megfelelő biztonság csak előrelátó tervezéssel, rendkívül jó minőségű felhasznált anyagokkal, precíz összeszereléssel és rengeteg teszteléssel garantálható. Természetesen minden Pro-User termék rendelkezik a szükséges európai típusbizonyítványokkal, melyeket az RDW független vizsgáló szervezet adott ki.

2. praktikum: senki sem szeret sokat bajlódni a család kerékpárjainak szállításakor, ezért számos olyan szabadalmaztatott megoldást kínálnak kerékpártartóik, melyek nap, mint nap elégedetté teszik a felhasználókat. Lássunk ezek közül néhányat:

pro_user_kerekparszallitok_diamat_sg3

– Összecsukható modellek: a Diamant termékcsalád tagjai néhány mozdulattal összehajtogathatóak, így nem foglalnak több helyet egy kis koffernél. A hozzájuk mellékelt táskába belehelyezve könnyen és helytakarékosan tárolhatóak otthon, vagy szállíthatóak az autóban, amikor éppen nincs rá szükség.

– Gyorsrögzítő rendszer: nem kell több ember és egy egész szerszámosláda a felszereléshez. Szinte mindegyik Pro-User vonóhorogra szerelhető tartó rendelkezik a szabadalmaztatott gyorsrögzítő rendszerrel, melynek segítségével egy mozdulattal könnyedén és pontosan rögzíthető, valamint rázárható a tartó a vonóhorogra.

pro_user_kerekparszallitok_kerekpartartok 4

– Ledönthető tartók: az autó csomagtere akkor is elérhető, ha éppen a család kerékpárjait szállítjuk. Minden vonóhorogra szerelhető tartó egy mozdulattal – akár 4 db kerékpárral együtt – ledönthető, így szabadon hozzáférhetünk autónk csomagteréhez, nem kell lepakolni sem a kerékpárokat, sem a tartót.

pro_user_kerekparszallitok_kerekpartartok 9

– Hátsó lámpák 5 fukcióval: a világítás az egyik legfontosabb része a hátulra szerelhető kerékpárszállítóknak, hiszen a kerékpárok kitakarják az autó saját lámpáit. Minden Pro-User vonóhorogra szerelhető tartó rendelkezik az előírásoknak megfelelő világítással. Legtöbbjük egy stílusos 5 funkciós lámpával van felszerelve, melyben ködlámpa és tolatólámpa is található.

– Kombinált 7/13 pólusú csatlakozó: mivel különféle csatlakozókkal felszerelt vonóhorgok vannak forgalomban, ezért az összes Pro-User kerékpártartó univerzális, 7/13 pólusú világítás csatlakozóval van felszerelve. Magyarországon leggyakrabban a 7 pólusú csatlakozókkal lehet találkozni, de sok autónak a gyári csatlakozója már 13 pólusú.

SONY DSC– Stabil, zárható vázrögzítés: a kerékpárok megfelelő rögzítésének érdekében sok tartójuk állítható és kulccsal zárható vázrögzítőkkel van ellátva. A speciális befogó kialakításnak köszönhetően szinte bármilyen kerékpárvázzal kompatibilisek. A zárható rögzítő karok többféle méretben utólag is megvásárolhatók, így meglévő tartónkat is kiegészíthetjük velük.

– Továbbfejlesztett kerékrögzítők beépített szorítópántokkal: szinte minden kerékpártartó fel van szerelve stabil kerékrögzítőkkel, melyek típustól függően acélból, alumíniumból vagy műanyagból készülnek.

pro_user_kerekparszallitok_kerekpartartok 27

3. elérhető ár: a minőség és praktikum mellett mindig is nagy hangsúlyt fektetett a gyártó arra, hogy termékeit a szélesebb vásárlói közönség számára is elérhető áron kínálja. Elősegítve ezzel azt, hogy ne csak a tehetősebb rétegek számára legyen elérhető a biztonságos és praktikus kerékpárszállítás. A teljes termékpaletta ennek érdekében úgy épül fel, hogy a különböző termékek különféle felszereltségi szinteken kaphatók, megadva ezzel a lehetőséget, hogy mindenki a számára tökéletes modellt választhassa.

pro_user_kerekparszallitok_kerekpartartok 10

Minden kerékpárszállítóra 2 év garanciát kapsz, és az országos viszonteladói hálózat is folyamatosan bővül! További infókat itt találsz: www.pro-user.hu

Holnap pedig érkezik a nyúzópróba eredménye, azaz a három kerékpárszállító tesztje!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo