fbpx

Mountain bike versenyek 2100 Ft-ért? Naná!

A Mountainbike Challenge harmadik szezonja több változást is hozott, amelyekről részben már hírt adtunk, azonban az egyik legjelentősebb újdonság most kerül bejelentésre!

A sorozat szervezői lehetőséget biztosítanak – egy közös nevezési időszak meghirdetésével – az érdeklődőknek arra, hogy igazán kedvező áron, akár versenyenként 2100 Ft-ért leadhassák a nevezésüket.

A kedvezményes előnevezés lehetőségével azonban nem csak a teljes sorozatot teljesíteni akarók élhetnek, hiszen bármelyik eseményre, bármilyen összeállításban lehet nevezni, és már két versenyre való jelentkezéskor is jár kedvezmény.

A táblázatból egyértelműen látszik, hogy a résztvevők minél több Challenge eseményre jelentkeznek, annál nagyobb kedvezményt érhetnek el.

A Mountanibike Challenge szervezői további kedvezményként bevezetnek egy U19-es bérletet, amely mind a hét eseményen indulni szándékozó, 18 éves, vagy fiatalabb versenyzőknek szól és rendezvényenként 1500 Ft-os áron, azaz összesen 10 500 Ft-ért kínálva részvételi lehetőséget a teljes szezonra.

A közös előnevezésre 2013. április 30-ig van lehetőség a hegyibringa.hu oldalán található nevezési felületen.

A nevezésről, a lebonyolítás módjáról, az összetett értékelésről, a meghirdetett korosztályokról további információkat a www.mountainbikechallenge.hu oldalán az általános szabályok elolvasásával tudhatnak meg többet az érdeklődők.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo