fbpx

Shimano Dura Ace szenzáció: prototípus hidraulikus országúti tárcsafék!

Embargó ide vagy oda, a holland Michiel Van Der Heiden feltöltött egy képet twitter-oldalára (majd nem sokkal később le is törölte) az egyelőre titkosan kezelt Shimano Dura Ace hidraulikus országúti tárcsafékkel szerelt Giant TCX Advanced SL cyclocross kerékpárjáról!

hidraulikus Dura Ace tárcsafék Van Der Heiden bringáján

A Shimano évről-évre embargóval próbálja kötelezni a szaksajtót, hogy a zárt körű sajtóbemutatón látottakról, hallottakról adott időpontok előtt ne kerüljön semmi nyilvánosság elé, de mivel a kép körbejárta a nemzetközi kerékpáros hírportálokat is, mi is kivételt teszünk most.

Ami a kép alapján is látható, a Shimano szebben oldotta meg a hidraulika tartály elhelyezését, mint a SRAM, mivel az elektronikus váltáshoz tartozó szerelvények nem igényelnek sok helyet, a tartály az eredeti fékkar-testbe került. A Shimano nem kommentálta a képet, amin azért túl sok részlet nem látszik, de a tárcsaféken kívül felfedezhető a karbonfelnis prototípus Shimano-kerék és a csúcs Giant cyclocross váz sem létezik még hivatalosan ilyen verzióban. Természetesen ahogy lehet, bővebb információkkal jelentkezünk…

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo