fbpx

Mint egy kaméleon! Színváltós bringa Saganéknak az olimpiára!

A Specialized és Peter Sagan nem mindennapi bringával került reflektorfénybe az Olimpia kapcsán!

Névtelen2

Az amerikai gyártó Londonban tarolt, hiszen Alexander Vinokurov a férfi mezőnyversenyt, Jaroslav Kulhavy pedig a mountain bike futamot nyerte meg Specialized bringa nyergében! Akkor is egyedi festésű, tűzpiros bringával álltak rajthoz a támogatott versenyzők az olimpia kerékpáros számaiban. Az elvárások tehát nagyok, ráadásul még figyelemfelkeltőbb designnal hívják fel a figyelmet a Specialized-szponzorált bringásokra!

Már közel 3000 évvel ezelőtt is a tűzzel ünnepelték a legfontosabb sporteseményt. Mi napjainkban is azzal szeretnénk tisztelegni az égiek előtt, hogy visszahozzuk a lángot a versenyekre. Egyedi limitált szériás kerékpárokat készítetünk, melyek szó szerint megváltoztatják a színüket ahogy a tekerés intenzitása emelkedik. 22 fok alatt a tűz narancs színében játszik, majd ahogy emelkedik a hőmérséklet, sárgába vált – olvasható a Specialized közleményében.

Ilyen festéssel látták el az Amira és S-Works Tarmac országúti, valamint az S-Works Epic FSR mountain bike modelleket. Előbbiekkel többek között Vincenzo Nibali és Lizzie Amristead indul esélyesként a férfi és női mezőnyversenyen, az S-Works Epic-et pedig az országúti világbajnok, Peter Sagan próbálja majd híressé tenni a mountain bike futamon! „Nagy lelkesedéssel tesztelem az új bringám, olyan mint egy kaméleon! Nektek tetszik? – írta Sagan közösségi oldalán.

specialized_olimpia_3

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo