fbpx

Meghosszabbított előnevezés a hétvégi Endura Vértes XCO-ra és Villapark Maratonra

Május második hétvégéjén ismét a Vértes csábítja a versenyezni, kikapcsolódni vágyó kerékpárosokat. A három napos hétvégén az Olimpiai Cross és a Maraton szakág szerelmesei is megtalálják a számukra megfelelő versenyformát.

Vértes sajtó 01

Szombaton a Cross Country Kupasorozat második állomása lesz az Endura Vértes XCO. Reggel a FUN kategória versenyzői, majd az utánpótlás korú fiatalok veszik birtokukba a pályát. Délben a Masterek, majd 14 órakor az ELIT versenyzők küzdenek meg egymással és a kiírt penzummal. A pálya nyomvonala nagy részben a tavalyi pályával megegyező vonalvezetésen halad. Egy komolyabb emelkedő, és egy technikásnak mondható lejtő jellemzi a körönként 4,6 km és 170 méter szintkülönbséget tartalmazó pályát.

Másnap az Endura Villapark Vértes Maraton mezőnye vág neki a festői Vértes lankáinak. Az előző években megszokott nyomvonal kibővül, és a hosszútávon induló urak versenghetnek a Maraton Magyar Kupa pontokért.  A pályán High5 frissítőket, a célban a tatabányai Stop cukrászda süteményeit fogyaszthatják a résztvevők. Az eredményhirdetésen az Endura és a Villapark értékes ajándékai kerülnek kisorsolásra.

Érdemes akár több napra is ellátogatni a környékre, ebben a Villapark speciális szállásajánlattal áll a versenyzők és az Őket kísérő családtagok rendelkezésére.
Szállásajánlat: http://www.villapark.hu/tavasz/530-enduravillapark-vertes-xco-es-maraton.html

A maratonon induló és már szombaton a helyszínre érkező sportolókat 19:00-21:00 óra között egy „Pasta Party”-val várják a szervezők.

XCO Magyar Kupa kiírás: http://tktk.hu/versenyek.php?id=46
Online nevezés: http://nevezes.com/reg.jsp?eventid=43

Maraton Magyar Kupa kiírás: http://tktk.hu/versenyek.php?id=47
Online nevezés: http://nevezes.com/reg.jsp?eventid=44

Fontos információ, hogy az Olimpiai Cross futamra elég regisztrálni, az Endura Villapark Vértes Maratonra viszont csak a befizetett nevezési díjjal válik elfogadottá a regisztráció.

Az előnevezést meghosszabbítottuk!
Előnevezni Május 8. 12:00h –ig lehet!

A versenyközpont GPS koordinátái: N: 47,48454; E: 18,38759;

Jó versenyzést kívánunk!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo