fbpx

LiMiT Racing blog a Bikemag-en!

Néhány hete azzal köszöntünk el, hogy hamarosan fény derül új partnerünk kilétére, és ahogy láthatjátok ez a Bikemag! Aktuális híreinket, versenybeszámolóinkat és minden egyéb megosztandó érdekességet lehet majd itt olvasni, azonban nem törpülhet el mellette az a tény, hogy az online kerékpár magazin a LiMiT TV főtámogatója is lett, ezáltal továbbra is minden versenyünkről és fontosabb eseményekről, történésekről készül adás, valamint egy-két fejlesztést is bevetünk majd.

Liszi Attila, Gács Péter

Mivel ez az új “otthonunk” első bejegyzése, mindenképp érdemes néhány szót ejteni róla. 1999-ben indult az oldal, ami az elmúlt évben komoly újjászerveződésen esett át, ennek részesei lettünk mi is. Új témák, új szerkesztők aminek eredményeképp létrejött a Bikemag Gravity rovat, ahol a lejtőzés és extrém mtb világával kapcsolatos aktualitásokat, exkluzív beszámolókat olvashatjátok.

Hírfolyamunkra visszatérve, az eddig megszokott rendszerességgel fogunk jelentkezni, és lassan-lassan érkezik majd az idei első LiMiT TV epizód is.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo