fbpx

Kusztor Péter új színekben mutatkozott be, ismét BMC bringán

A csapatváltást követően az elmúlt napokban fizikailag is az osztrák Amplatz BMC kontinentális csapat színeibe öltözött Kusztor Péter, amiről képeket is közölt legfrissebb blogbejegyzésében.

Amplatz-1

Az átigazolással kapcsolatban a következőket írja Kuszti:

Március végén szétküldözgettem az önéletrajzomat, hátha sikerül találnom egy új egyesületet. Nem kellett sokat várnom, rögtön két csapat is érdeklődött irántam, mindketten szerették volna, hogy náluk versenyezzek, tehát nekem kellett döntenem. Jó pár levelezés és telefonbeszélgetést követően eldöntöttem, hogy az osztrák AMPLATZ BMC-ben szeretném folytatni a pályafutásomat. Ez egy friss klub, az idei évben léptek először kontinentális osztályba. Az előző években is léteztek, de akkor még amatőrként.

Amplatz-cuccok (1)

Az elejétől kezdve nagyon kedvesek voltak velem. Pár nappal ezelőtt találkoztam is a vezetőséggel, ekkor átvehettem a rengeteg felszerelést és a csodálatos BMC kerékpáromat. Egyelőre mindennel teljesen elégedett vagyok, úgy érzem, hogy itt tényleg csak a kerékpározással kell majd és tudok is foglalkozni. Tehát az idény hátralevő részében már új mezben keressetek. 🙂 Az első versenyem várhatóan május közepén lesz, de a további részletekkel bővebben hamarosan jelentkezem.

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo