fbpx

Könnyű, komfortos trail sisakot keresel?

Trail felhasználás során az átlagos terepkerékpáros sisakok nyújtotta fejvédelemnél kicsivel többre van szükségünk, így a trail sisakok megnövelt tarkó- és halánték részekkel készülnek. A vadonatúj Rudy Project CROSSWAY sisakok tervezésénél nem csak ezen extra védelmekre figyeltek, de az olasz gyártó sisakjainál megszokott kényelmen felül a különleges technológiai megoldások révén kategóriája legkönnyebb trail sisakját alkották meg.

EPS INMOLD KONSTRUKCIÓ

Az újragondolt, fejlett InMold-technológia révén a külső, polikarbonát héjt közvetlen az ütéselnyelő EPS habrétegbe injektálják, mely megoldás eredménye egy drasztikusan merevebb héjszerkezet, amely miközben kiemelkedően jó ütésálló tulajdonsággal rendelkezik, tömege nagyon alacsony marad – s bár mindösszesen csak 250 gramm, ez a modell is megfelel több nemzetközi szabványnak (CE/EN 1078, CPSC 12.03) melyek igazolják a megfelelő fejvédelem meglétét.

A CROSSWAY trail sisak többek között ezen megoldásnak is köszönheti, hogy kategóriájának legkönnyebb sisakja lett! A puha hab, a kemény héj és az exo-váz együttese nem csak ezt a kiváló védelmet biztosítja a mechanikai behatásokkal szemben, de rendkívül jól oszlatja el a mozgási energiát, mielőtt az a sisakot viselő fejére hatna.

KIVÁLÓ SZELLŐZÉS

A 23 darab szellőzőnyílás mellett, a héjszerkezet belső felületén kialakított csatornák révén a CROSSWAY trail sisak kiválóan tartja hűsen fejünket. Egy-egy heves tekerésünk komfortját tovább növeli a menet közben is száradni képes Airframe homlokszivacsozás.

TÖKÉLETES FEJRE SZABHATÓSÁG

Szuper könnyű, mégis strapabíró racsnis tarkórögzítésével precízen fejkerületünkre állíthatjuk a CROSSWAY trail sisakot. A fejet teljesen körbeölelő szerkezet függőlegesen is állítható, hogy a különböző fejformákhoz is alkalmazható legyen.

JÓL LÁTHATÓ SZÍNEK

A kerékpáros jól láthatósága fontos, melyhez a színek is hozzájárulnak, épp ezért a fényvisszaverős elemeken felül különleges fluo-színeket is választhatunk, melyek növelik rossz látási viszonyok között is a láthatóságunkat.

TULAJDONSÁGOK

tömeg: 250 gramm (S-M méret)
méretek: S-M (55-58 cm), L (59-61 cm)
szabványok: CE/EN 1078, CPSC 12.03
héjszerkezet: dupla InMold
szellőzőnyílások: 23 darab
tarkórögzítés: függőlegesen is állítható racsnis
állheveder: csatos
szivacsozás: bogárhálós, cserélhető
napellenző: integrált
ajánlott fogy.ár: 32 900 Ft

Ha egy igazán könnyű, kényelmes és megnövelt védelmet nyújtó sisakot keresel terepkerékpározáshoz, a Rudy Project CROSSWAY trail sisak kiváló választás lehet számodra! Keresd a hazai forgalmazó weboldalán vagy bemutatótermében, illetve partnereinél!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo